Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy apukám összeveszik velem a politikán?

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, de sokat beszélünk, ő erősen liberális, én meg nem szoktam politizálni, de van egy-két téma, amiről van véleményem (most nem megyek bele, mert nem erre irányul a kérdés). A lényeg, hogy ő támogat valamit, én meg nem, de ezt semmilyen radikális formában nem nyilvánítottam ki, csak egy mondattal elmondtam, hogy én máshogy gondolom, azt hittem érdekli. Erre azóta nem beszél velem, meg olyanokat írt, hogy "nem vagy a lányom". Tudni kell, hogy ő az USA-ban él és nem ő nevelt. Igazából rosszul esik, hogy ilyen durván a lelkére veszi, ha nekem eltér a véleményem és képes emiatt megsértődni. Tavaly vettük fel a kapcsolatot, mert addig sose keresett, most meg ilyen miatt képes elüldözni magától:(
2017. febr. 3. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Két egymástól több ezer kilométerre élő ember között természetes, hogy nem mindig egyezik a politikai nézetük vagy a világról alkotott felfogásuk. Még akkor sem ha rokonok.

Ha már a "nagyhatalmak" se tudnak dűlőre jutni legalább ti megpróbálhatnátok egy közös nevezőt találni.

2017. febr. 3. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak indokot keresett arra hogy ne foglalkozzon veled. Mint irtad csak masfeleve tartjazok a kapcaolatot nem tudom talalkoztatok e vagy mikor hagyott el téged de nekem ez jon le abbol amit leirtal. Helyedben biztos nem foglalkoznék vele nem irnék neki eddig is megvoltál nélküle csak mert ő a vérszerinti apád nem kell erőltetni.
2017. febr. 3. 16:00
 13/15 holnaptegnapja ***** válasza:
51%

Kérdező!

Ez tipikusan az a történet, hogyha nagyon beteg lenne és szervdonorra volna szüksége, akkor biztos egyből fontos lennél "apádnak".

Természetesen neki is joga van a saját másik életét élni.

Ám, ha ennyire szeretne elfelejteni, akkor ne csak akkor jusson majd az eszébe hogy létezel, amiket pár mondatban itt fentebb írtam.

Legalább annyit tett már érted, hogy az apaság után fizettet valamit havonta?

(bár, bocs, ez már nem volt benne a fő kérdésedben, tehát ha akarsz nem kell válaszolnod rá, ez természetes)

//Nehezen tudom elképzelni, hogy fizetett//.

2017. febr. 3. 16:20
 14/15 Alain Delon ***** válasza:
74%
Ha korábban nem lett volna világos számodra, most félreérthetetlenül tudtodra adta, hogy ő egy óriási s_ggfej. Semmi szükséged rá.
2017. febr. 3. 16:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem fizetett soha, de a családja (szülei) egy ideje segítenek, mert tudják, hogy tanulok.
2017. febr. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!