Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ez normalis hogy...

Szerintetek ez normalis hogy ha takaritono fog jarni a hazunkba takaritani, mar kapom is a sarat?

Figyelt kérdés
Elore is szeretnek bocsanatot kerni az ekezetekert. Szoval nem olyan reg erkeztunk meg a ferjemmel kulfoldrol,kb 6 honapja nem volt rrndesen kitakaritava a hazunk. Felfogadtam egy takaritonot hogy segitsen a nagytakaritasban,es heti 1 alkalomal jojjon nalunk takaritani,erre fel ma meg a ferjem huga kibeszelt hogy en milyen egy lusta vagyok,mire nekem takaritono hisz ithon vagyunk es leszunk 3 honapot es ebben a 3 honapban nem fogok dolgozni csak othon leszunk,akkor mire nekem takaritono. Szerintetek ez normalis?
2017. ápr. 29. 20:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
16%
Ja és kérlek, te állj a sor elejére, mert a te eszméd tartja az országot abban a gödörben ahol van.
2017. ápr. 30. 12:16
 32/41 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy nem kuporgatod magadnak a pénzedet. Azzal, hogy takarítónőt fogadsz, munkát és ezzel jövedelmet biztosítasz valakinek, akinek erre szüksége van. Persze nem egy teljes fizetést, de mindenképpen az elvégzett munkával arányos bért.

Kinek lenne jó, ha nem foglalkoztatnád a takarítónőt? A takarító ehelyett otthon pihenhetne? Sétálgatna a parkban? Moziba és színházba járna? Nem. Keresne más munkát, mert szüksége van a pénzre.

Te valami hasznosabb célra fordítanád a pénzt? Ebből vennél cipőt a gyereknek, aki különben mezítláb vagy legalábbis téli lábbeli nélkül járkál? Jótékony célra adakoznál belőle? Ezekben az esetekben természetesen ne takarítónőre költsd a pénzedet.

2017. ápr. 30. 14:48
 33/41 anonim ***** válasza:
Nem kellene ennek így lennie, de ez a normális (értsd: általános) magyar hozzáállás, mindenki megmondja a tutit, hogy a másiknak mit hogy kéne csinálnia. Szerintem nem érdemes másokhoz igazodva élni az életünket, ha olyan dolgokról van szó, amivel semmi kárt nem okozunk nekik. Ha megengedhetitek magatoknak, miért ne alkalmaznátok segítséget? Nem hiszem, hogy bárkinek kára származna abból, ha nem te, hanem más takarítja ki a lakást :)
2017. ápr. 30. 15:49
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Itthon vagyok, de csak az alapvetőbb takarítási feladatokat csinálom meg. A takarítónő meg simán felmegy a létrára, nehezebben elérhető helyeket is kitakarítja, lámpabúrát, stb. Én és a tériszonyom ilyet nem szeretnénk.

Amúgy se élvezetből takarítok.

Hozzánk is jár 2 hetente. Sőt, bébiszitter is.

Pedig a férjemmel felesben csinálunk mindent, de néha inkább pihennénk.

2017. ápr. 30. 17:37
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát már nem azért, de én a 36 négyzetméterre is elfogadnék néha egy takarítónőt. :D Aki meg azt mondja, hogy nem, az vagy hazudik, vagy imád takarítani.

Egyébként, a férjedet miért nem lustázza? Talán neki nem kell takarítani? Csak neked kell? Olyan jó lenne, ha végre eljutnának az emberek oda, hogy az asszony dolga nem a főzés mosás takarítás. :(

2017. ápr. 30. 22:41
 36/41 anonim ***** válasza:

"A te mocskodat más takarítsa el, a bőr sülne le a pofámról. Szerencséd, hogy vannak ilyen nyomoronc, szolgalelkű emberek.

Ha lesz egy háború az elsők között álljál a sorba majd, ne mindig az erős vesszen el" Hát öcsém, ez téged jellemez. :) Nem volt még takarítóm amúgy, és nem ismersz, hogy mennyit szívtam, dolgoztam életemben, ellenben undorító módon fröcsögve próbálod alakítani a nagy erkölcsi megmondót...na ki az undorító?

2017. ápr. 30. 23:49
 37/41 anonim ***** válasza:
Az meg a másik, hogy van ismerősöm, aki ÖRÜL, hogy házaknál takaríthat, mivel normális környezetben van és jobban megfizetik, mint mondjuk eladóként...csak te ebből is annyit látsz, amit a kamu híroldalak fals baromságai alapján elképzelsz a kis álomvilágodban. Nah én is ítélkeztem egyet. :D
2017. ápr. 30. 23:52
 38/41 anonim ***** válasza:
"A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad." Neked meg minden tiszteletem! :) Jól beszélsz.
2017. ápr. 30. 23:54
 39/41 anonim ***** válasza:
Mi ebben a nagy szám? Számtalan ember alkalmaz bejárónőt, és?
2017. máj. 1. 14:27
 40/41 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy amióta világ a világ hacsak nem a legszegényebb réteghez tartozott valaki, akkor természetes volt a szolgálólány. Most meg egyesek úgy csinálnak, mintha ez valami modern ördögtől származó találmány lenne, amit az utóbbi 2-3 évben találtak ki.
2017. máj. 2. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!