Szerintetek ez normalis hogy ha takaritono fog jarni a hazunkba takaritani, mar kapom is a sarat?
Mondd meg neki, hogy nem kuporgatod magadnak a pénzedet. Azzal, hogy takarítónőt fogadsz, munkát és ezzel jövedelmet biztosítasz valakinek, akinek erre szüksége van. Persze nem egy teljes fizetést, de mindenképpen az elvégzett munkával arányos bért.
Kinek lenne jó, ha nem foglalkoztatnád a takarítónőt? A takarító ehelyett otthon pihenhetne? Sétálgatna a parkban? Moziba és színházba járna? Nem. Keresne más munkát, mert szüksége van a pénzre.
Te valami hasznosabb célra fordítanád a pénzt? Ebből vennél cipőt a gyereknek, aki különben mezítláb vagy legalábbis téli lábbeli nélkül járkál? Jótékony célra adakoznál belőle? Ezekben az esetekben természetesen ne takarítónőre költsd a pénzedet.
Itthon vagyok, de csak az alapvetőbb takarítási feladatokat csinálom meg. A takarítónő meg simán felmegy a létrára, nehezebben elérhető helyeket is kitakarítja, lámpabúrát, stb. Én és a tériszonyom ilyet nem szeretnénk.
Amúgy se élvezetből takarítok.
Hozzánk is jár 2 hetente. Sőt, bébiszitter is.
Pedig a férjemmel felesben csinálunk mindent, de néha inkább pihennénk.
Hát már nem azért, de én a 36 négyzetméterre is elfogadnék néha egy takarítónőt. :D Aki meg azt mondja, hogy nem, az vagy hazudik, vagy imád takarítani.
Egyébként, a férjedet miért nem lustázza? Talán neki nem kell takarítani? Csak neked kell? Olyan jó lenne, ha végre eljutnának az emberek oda, hogy az asszony dolga nem a főzés mosás takarítás. :(
"A te mocskodat más takarítsa el, a bőr sülne le a pofámról. Szerencséd, hogy vannak ilyen nyomoronc, szolgalelkű emberek.
Ha lesz egy háború az elsők között álljál a sorba majd, ne mindig az erős vesszen el" Hát öcsém, ez téged jellemez. :) Nem volt még takarítóm amúgy, és nem ismersz, hogy mennyit szívtam, dolgoztam életemben, ellenben undorító módon fröcsögve próbálod alakítani a nagy erkölcsi megmondót...na ki az undorító?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!