Szerintetek ez normalis hogy ha takaritono fog jarni a
hazunkba takaritani, mar kapom is a sarat?
Itt szerintem nem a guta ütésről, az irigységről van szó, hanem arról hogy a snő látja jól a helyzetet, hogy ez egy nyálverés csak, Meggyütünk külföldrű aztán bejárónőt fogadunk 60 négyzetméter portalanítására, mert gondolom nem egy kastélyba laksz, cselédekkel, meg a többi. Elsem tudom képzelni, hogy mit dolgozol, ha pár négyzetméter rendbetételéhez és segítséget van kérsz. xD
2017. ápr. 29. 20:54
Nekem is van, de bejelentve. ÉS nem itthon lógatom a lábam nulla huszonnégyben. Akkor tuti nem lenne.
2017. ápr. 29. 20:57
A sógornőd irigy. Ennyi. Egy percig se filózz ezen az idétlenségen. Ha megengedheted magadnak, akkor fogadd föl a takaritónőt, és ne törődj a sógornőd véleményével. Az én barátnőm itthon van jólkereső állásban, és nem akarja a hétvégéit pucoválással tölteni, ezért fogadott takaritónőt. Másik ismerősöm megbetegedett, pénzük van, és ők is fogadtak takaritónőt. Nem kell ezügyben törődni mások véleményével, ugy tedd, ahogy nektek jó. Én például a kerti munkákhoz fogadtam segitséget, mert nem birja derekam, és tojok a szomszédasszony véleményére. Nagyon helyes nőt találtam a kapirgáláshoz, aki ráadásul rászorul erre a pénzecskére, és sokkal jobban is ért a kerthez, mint én. Mindenki jól jár. Még a kert is.
2017. ápr. 29. 20:57
Nem értem hogy a takarítónő miért számít ekkora luxusnak? Takarít 2-3 órát nagyon max 10,000ért egy-két napra odahívni nem egy komoly összeg. Persze ha rendszeresen jön akkor borsos àra lehet de itt csak 3 hónapról van szó ,gondolom nem mindennap megy. Egyébként én is magamnak takarítanék ha más dolgom nincs de mindenki azt csinál a saját pénzével amit akar.
2017. ápr. 29. 21:01
Amilyen válaszokat kaptál kedves kérdező, annyira tetszett, hogy szétröhögtem magam, mert egyetértek a válaszadókkal :D :D
Mondjuk úgy hogy telibe talált és még poénos válaszokat is kaptál :D
Nem is írok hozzá semmit, mert mindenki leadta a tutit.
:) :D
Még mindig kacagok. Olyan jókat írtak Neked :D
2017. ápr. 29. 21:05
Én azt nem értem miért kell mindig mindent elmondani az anyósoknak, sógórnőknek?-abból itt mindig csak a baj van.
2017. ápr. 29. 21:09
38 m2 a lakásom, ha találnék végre takarítónőt, akkor ide is járna. Kra utálok takarítani és van jobb dolgom is.
Arról nem is beszélve, hogy a kérdező is pihenni jött haza, nem nagytakarítani.
2017. ápr. 29. 21:24
15# jaj hagyjuk már..... te más sz.arságra vernéd el a pénzt. Kinek mi éri meg. Akkor dögöljön meg mindenki aki szerinted nem elég kemény vagy nem úgy él ahogy neked tetszik? Kíváncsi lennék ha valóban lenne mit a tejbe aprítanod te hogyan élnél. Nem azt mondta a kérdező, hogy ezentúl mindig bejárónője lesz. De ha lenne és a takarításnál hasznosabb és értelmesebb valamint kellemesebb dolgokkal töltené az idejét mert megteheti az neked miért is baj? Rühellem az ilyen embereket mint te, akik mindig azzal jönnek, hogy ők mekkora ki.bszott királyok.
2017. ápr. 29. 21:25
És ha dentálhigiénikushoz mész, akkor usta vagy fogat mosni, vagy ha fodrászhoz, akkor lusta vagy hajat vágni?:)
Én amúgy magamnak vágtam a hajamat mindig.
Talán csúfold valamivel minden nap, amit magad csinálsz és amihez ő nem ért.
2017. ápr. 29. 21:47
20/41 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt. Egyaltalan nem arrol van szo,hogy mi gazdagok vagyunk,de igen elfoglalt leszek ebben a 2 honapban,es igen szeretnek en is piheni,elvileg vakaciora jottunk haza. Aki meg nem dolgozott kulfoldon az nem erti sajnos,hogy sajnos nem kolbaszbol
van a kerites,de persze nem akarok en megbantani senkit.
Kapcsolódó kérdések: