Ketesztszülők, ti befogadnátok pár évre a keresztgyereketeket, az egyetemi tanulmányai idejére?
Ha nincs pénzetek albérletre, akkor szociálisan rászorulónak minősülsz és még messze is laksz, akkor miért ne vennének fel?
Időben jelentkezz, megfelelően alátámasztva és igazolva a jogosultságodat, akkor nem fognak elutasítani.
Egyébként egyetemvárosokban vannak a fizetős koleszok, jóval kevesebbért mint az albérlet, de valamivel drágábban mint a rendes kollégium.
Ha nem vesznek fel, akkor az lesz mint minden más ilyen diákkal: összeálltok, aztán lesztek négyen egy albiban, mintha koli lenne és kijön 30 ezerre fejenként. Aztán ha így se elég, akkor fogod magad és úgy mint mindenki elmész dolgozni.
Egyébként még mindig nem értem: ha annyira szarul álltok, hogy havi 30 ezer gondot okoz, akkor szinte garantált a koli. De aztán felőlem oda mész ahová akarsz, igazából őszintén lesz..rom.
Ha nem vagyok nagycsaládos,nem váltak el a szüleim,nem egyedül nevel anyám/apám,a szüleim nem munkanélküliek,semmi sem indokolja,hogy kollégiumot adjanak.Egy ismerősöm 97%-os emelt érettségit írt,mégsem kapott kollégiumot
Hol havi 30 az albérlet?Nálunk kisvárosban 40-50 alatt nem találni,nagyvárosban meg ennél sokkal drágább.Plusz a rezsi meg minden.Erre nem lehet alapozni,hogy összeállol valakivel.Mégis kivel?Nem ismerek ott senkit.Legfeljebb az lesz,hogy felvesznek az egyetemre,bejárni meg nem fogok tudni
Jaj istenem, mert szerinted csak azok kapnak akik nagycsaládosok? Most komolyan ennyire sík hogy lehet valaki? Ha nincs pénzetek egy albérletre, akkor valószínűleg elég szarul keresnek a szüleid. Minden sz..rról kérnek be igazolásokat és a szociális helyzeted alapján döntenek.
"Hol havi 30 az albérlet?Nálunk kisvárosban 40-50 alatt nem találni,nagyvárosban meg ennél sokkal drágább.Plusz a rezsi meg minden.Erre nem lehet alapozni,hogy összeállol valakivel.Mégis kivel?Nem ismerek ott senkit.Legfeljebb az lesz,hogy felvesznek az egyetemre,bejárni meg nem fogok tudni"
De te nagyon egyszerű, ezért írtam, hogy többen összeálltok. Egy rakás csoport van erre facebookon. Számolj már bogaram: ha 80 a bérleti díj és 20 a rezsi, akkor ha négyen vagytok, az fejenként 25 ezer forint.
Lol
Talán azért,mert így is fullon vannak a kollégiumok??Most is van egy ismerősöm,aki otthagyta az egyetemet,mert nem tudott albérletet fizetni
Ha szívből leszarod,akkor minek válaszolsz?Nincs szükség az értelmetlen tanácsaidra..És nem vagyok a bogarad.Írd már le,hogy hány éves vagy,mi a végzettséged,hogy így mersz velem beszélni?!
De mimdegy,megyek a másik suliba,azzal a szakkal könnyebben el tudok helyezkedni sokkal jobban fogok keresni.És még kolesz sem kell majd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!