Csúsztam egy évet az egyetemen. Azóta az egész családtól a gúnyolódást hallgatom. Hogyan lehetne leállítani őket? Türelemmel eddig nem mentünk semmire.22L
Nem büfészakra járok, de ha arra is járnék mert az a szak érdekel, szerintem ahhoz sincs köze a családnak. Nem akarok én semmivel visszavágni csak egyre jobban unom ezt. De már a szüleim is. Csak a békesség kedvéért inkább hallgattunk..
Ment a zöld!
Köszönöm a véleményeket!:)
Érettségi előtt meg állandóan azt nyomtak nekünk hogy ugye tovább fogok tanulni, meg olyan nincs hogy nem.
Az az igazság a szüleimen és az öcsémen kívül senkire nem számíthatok családon belül ez teljesen kiderült az évek során. Már előre félek a karácsonyi látogatásoktól/ telefonhívásoktól..
(Mindenkinek zöldet adok, kérlek ne pontozgassátok le egymást, számomra minden válasz hasznos!!)
Ne is törődj velük lövésük sincs..... mond nekik azt karácsonykor,hogy májusban lesz államvizsga ezzel megnevezed nekik azt az időszakot amikor egyébként szokott lenni az államvizsga az egyetemeden. Aztán ha eljön és kérdezik megint mond nekik ismét májusban.. meg fogják unni ha mindig ugyanezt mondod.... Ha meg elkezdik kérdezgetni,hogy mikor lesz a diploma osztód mond nekik azt,hogy nem mindegy.. ott úgyis csak a szűk család lehet jelen, mert nincs több hely....
Engedd el a lükék nem érnek ennyit
Ne haragudj, de idióták a rokonaid.
Nem lehet, hogy nem gúnyolódni akarnak, hanem tényleg nem tudják, hogy mikor végzel? Én sem tartom fejben, hogy a rokonságban ki mikor fog diplomázni, és bizony megszoktam kérdezni, ha néha találkozunk, mindenféle hátsó szándék nélkül, de ezek után meggondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!