Baj, ha utálom az egész családomat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 22:26
1/11 anonim válasza:
Addig nem baj, amíg nem a családod tart el téged.
2/11 anonim válasza:
nem, de vajon ők is utálnak téged?
3/11 A kérdező kommentje:
Valamennyire igen.
2016. szept. 12. 22:41
4/11 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, miért utálod őket, és hogy hány évesen utálod őket. Persze nekem is az egyik szülőm családja durvább, néha fogalmam sincs mibajuk velem, de nem gyűlölöm őket.
6/11 anonim válasza:
Remélem ez kölcsönös és nem éltek egymásbol.
7/11 anonim válasza:
nekem nem baj.. de nem írtad le hogy miért, talán nem kaptad meg a legujabb ájfont, vagy azért mert apukád arra kér hogy huzkodd a kukiját,
vagy mert anyud mondta hogy rakj rendet a szobádba, vagy mondjuk
rá kényszerülsz olyan dolgokra amitől az ereidet vágnád de kell a pénz...
8/11 SThirMO válasza:
Baj, kivéve ha bántalmaznak vagy hasonló...
10/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha ők tartanak el téged,és ha rájönnek, hogy utálod őket akkor annak nem lesz jó vége... Nekem nevelő apám van, és ő tart el engem. Nem szeretem, de nem is utálom, mert megtisztelem annyival, hogy szeretem valamennyire... Ők tudják hogy utálod őket? Az a rosszabbik eset. Ha nem tudják ne is tudják meg! Tégy úgy, mintha szeretnéd őket. Minden rendben lesz. Gyerek vagy, vagy a saját magad állapított családod utálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!