Vállalnád a kisbaba vigyázását?
Itthon vagyok 10 hetes terhesen,olyan a munkaköröm hogy nem dolgozhatok,állásidőt fizetnek.
Sógoréknak 5 hónapos a kisfiuk,anyagilag lenullázták magukat,sógornőmnek el kell mennie dolgozni mert csak gyest kap.
Állami bölcsi nincs,magán 45ezer plussz a járulékos költségek.
Felvetették mi lenne ha én vigyáznék a picire.
December 1től tud menni dolgozni,kértem pár nap gondolkodást.
Anyagilag nem tudunk segiteni nekik,mert nem pár tízezerről van szó.
Jelenleg semmi bajom,de nagy hassal már nem tudom hogy csinálnám,bár más is megoldja akinek 2 gyerek van.
Reggel 7re hoznák és 5kor vinnék el.
Segítsetek dönteni
Van egy csana félúton a férjem melohelye és sógornőm melohelye között ahol van ismerősöm.
Januártól lehet vinni heti 5 nap is de kevesebbet is,fizetni arányosan kell.
Decembert és a beszoktatást bevállaltam,dec 16tól úgyis leálla cég a sógorom dolgozik,igy az csak 2 hét. Januártól meg ahogy sikerül,kezdetnek 2-3 nap,aztán majd kiderül,azért mégse legyen már fél évesen bedugva egy idegen helyre heti 40-50 órát ha nem muszáj.
Nem tudtam teljesen nemet mondani,de nem bánom,itthon ülve azon kattognék hogy itt is lehetne
Érdekes, ilyen nagy egyet értés nem szokott itt a Gyakorin lenni, aztán mégis le vannak pontozva a válaszok.
Kérdező, te meg ne aggódj, két nap a csanában és rögtön lebetegdzik az a gyerek, látszik, kissé szentimentális vagy, meg no meg kissé naív és bátortalan. Simán te fogod felnevelni azt a gyereket, biztos vagyok benne, hogy rádsózzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!