Vállalnád a kisbaba vigyázását?
Itthon vagyok 10 hetes terhesen,olyan a munkaköröm hogy nem dolgozhatok,állásidőt fizetnek.
Sógoréknak 5 hónapos a kisfiuk,anyagilag lenullázták magukat,sógornőmnek el kell mennie dolgozni mert csak gyest kap.
Állami bölcsi nincs,magán 45ezer plussz a járulékos költségek.
Felvetették mi lenne ha én vigyáznék a picire.
December 1től tud menni dolgozni,kértem pár nap gondolkodást.
Anyagilag nem tudunk segiteni nekik,mert nem pár tízezerről van szó.
Jelenleg semmi bajom,de nagy hassal már nem tudom hogy csinálnám,bár más is megoldja akinek 2 gyerek van.
Reggel 7re hoznák és 5kor vinnék el.
Segítsetek dönteni
Napközben alszik persze,de azt arra irtam hogy az ébren levés nagy részét nálm lenne.
Férjem szülai meghaltak régen,az anyuka szülei messze élnek nagyon. Max az én anyukám van aki segítsen.
Ránk számíthatnak csak sajnos.
Volt már nálam 2-3 napig 8-18 kb,el tudom látbi most,ezt tudom. Nagy pocakkal más lesz biztosan.
Férjem sem mond semmit,nem akar befolyásolni,azt mondta bárhogy döntök támogat. Pedig jó lenne ha állást foglalna...
Ha elvállalom verhetem a fejem a falba ha nem tudom majd rávenni őket a bölcsire amikor ideje lesz.
Ha meg nem akkor megszakad a szivem ezért a csöppségért,akinek most biztos jobb lenne velem mint bölcsiben
NAgyon szép, hogy segíteni próbálsz, de nem a te dolgod mások baját megoldani.
Ennyi időre, heti 5-ből 5 napra sok lesz, megkérdezném, hogy a nagyszülőkkel mi a helyzet? Mi az, hogy nincs állami bölcsi? Csak van egy olyan település ott, ahol van.
Az, hogy egyszer-egyszer bevállalod mérföldekkel más, minthogy te játszod a bölcsit, de írhatunk mi itt akármit, dönts saját belátásod szerint, mivel nem ismerünk. Ha szeretnéd, akkor menj bele, csak ne panaszkodj 3-4 hónap múlva, hogy saját baba mellett telel tőkéd az egésszel, és vigyék sógorék a gyereket ahova akarják.
Max. 1-2 hónapra vállalnám, nem többre, de azt is csak akkor, ha nagyon muszáj.
Az alatt a pár hónap alatt, amíg tudnál rá vigyázni, nem fog változni semmi. Bölcsődei férőhely nem terem év közben, nekik meg túl kényelmes lesz, hogy rád zúdítanak mindent.
"akkor ideiglenesen a lànyukhoz költözhetnének. "
Már bocsánat, de a nagyszülők nem házi alkalmazottak. Élvezni szeretnék a nyugdíjas éveket, nem napi 9 órában kisbabára vigyázni hónapokig. Mindenki a saját idejét ossza be, ne másokét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!