Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?
Hogy lehetsz ilyen primitív bunkó?!
Ha a kutya megharapja a gyereket, akkot meg azért kiabáltál volna. Teljesen jogosan nevelte meg a fiadat a sógornőd. Ha már te nem tetted.
Az, meg hogy ilyen oda nem illő dologgal vágtál vissza a te szegénységi bizonyítványod. Elképesztően buta vagy. Ilyet soha senkinek nem mondunk!
Régebben, sulis koromban, ha a gyerekek rendetlenkedtek a buszon, a sofőr pofozta fel őket. Ha ezt megtudta a szülő, tűle kapta a gyerek a pofon párjat. Mert szégyent hozott azzal, hogy nem tud viselkedni. Mint ha otthon nem nevelnék, ezért a buszsofőrnek kellett megtennie.
Te is inkább szégyellhetnéd magad!
Én sem állnék szóa veled. Szegény gyerekedet sajnálom csak.
27N
Nen sok újat tudok mondani, csak szépen végig mindenkit felpontoztam.
Reménykedem, hogy troll vagy, ennyire sötét tuskók ugye nem élnek szabadlábon? :(
Kérdező!
Te vagy az, aki besértődött azon, hogy egy rekeszbe lett pakolva a fagyott hús 3 helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!