Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?
Ez a kérdés is egy gyöngyszem.. Remélem, csak kitalált sztori - bár félő, hogy van ilyen suttyó senkiházi, mint a kérdező.
Miféle ember mond ilyet a testvére élete párjának, amit te megengedtél magadnak? Most komolyan... Nem szégyelled magad? Még egy általam utált személynek se mondanék ilyet, nemhogy a családom tagjának.. Annyira primitív véglény vagy, még leköpni se tudnálak.. Ráadásul úgy neveled a gyerekedet, hogy kutyát rugdosni rendben van. Istenem, tényleg nem kell ész a gyerekcsináláshoz... Te szerencsétlen marha..
Anyósom (aki nem is vérszerinti nagyszülő), ráordított a fiamra tegnap... Nyitva felejtették a kaput (vidéki kisváros), a labdája kigurult és szaladt volna utána. A kiabálásra ledermedt, addigra oda ért és megfogta a kezét, ha kiszalad elüthették volna. 4 éves csak, nem szeretem ha kiabálnak vele DE jogos volt! Persze, ők is ,,hibásak" mert nyitva hagyták a kaput (apósom akkor ment el pár perce, én meg bent voltam a lakásban), de inkább sírjon 1 percet minthogy elcsapja valami... Százszor monduk a gyereknek, hogy egyedül nem mehet ki, most nyomatékosan is hallotta. A lelke sem sérült, ugyan úgy bújt utána hozzá, mint elötte.
A kutya meg mint írták: oda kaphatott volna! Bármilyen jólnevelt, ha pont a hasát vagy érzékeny helyen találja el akkor visszatámad. Ráordított, a gyerek és a kutya is ledermedt, volt ideje cselekedni.
Azzal meg gerinctelen dolog támadni, hogy nem lehet gyereke! Mi is majdnem 1 éve probálkozunk kistesóval, hidd el a legnagyobb bántás hogy ezt a fejéhez vágod! Gyötri ő magát eleget emiatt! Örülj hogy ,,úrinő" volt és nem vágott szájon! Próbáld kerülni őket! A tesódat meg nem kellett ellened fordítani, magától tette meg. Én is mérges lennék a helyében! A gyereket nevelni kell, ha egy kiabálással tragédiát előzött meg akkor teljesen jogos! Féltette a gyereked! Nem oknélkül tette. Ha a gyerekedet véded, akkor örülj, hogy megakadályozta, hogy a kutya megkapja. Egy kis kiabálástól semmi lelki trauma nem érte.
Egyértelműen te vagy a hibás.
1. Nem neveled a gyereked. Igen, meg kellett volna neki tanítanod, hogy gyengébbet (kisebb gyereket, állatot) nem rugdalunk, bántunk... ha meg ott vagy a gyerekkel vendégségben, akkor bmeg, figyelj már rá, és ha látod, hohy bántja a kutyát, és szólásra sem fejezi be, akkor arrébb viszed, megszorítod a kezét, és megmondod, hogy nem szabad. De te semmi ilyet nem tettél, vakartad a p...áűd, a gyerek szabadon randalírozik, állatot bánt.
2. Ennek tetejébe még neked áll feljebb, hogyha MÁR TE, AZ ANYJA NEM, vki megmondja neki, hogy merre az arra. Te az a típusú anya vagy, aki nem neveli a gyereket, abból egy kis genya szemétláda lesz, de ha már vki nevelni próbálja, akkor "az éééén gyerekem éééén nevelem, höööööö!"... proli ősanya.
3. Ha meg már vki tényleg megmondja a gyereknek, akkor kérj elnézést, és húzd be füled-farkad, hogy úgy "neveled a gyereked", hogy neki teljesen normális, hogy kutyákat rugdos. Nem azzal véded a gyereked, hogy beszólsz mindenkinek, aki nevelni próbálja.
4. Ezek után még olyannal BÁNTANI vkit, ami gyenge pontja, és amiről nem tehet... hát... én nőnek sem neveznélek, egy beképzelt FÉREG vagy.
a gyereked bántotta a bátyád kutyáját, játszott vele, megrúgta.
a gyereked úgy játszik, hogy állatokat bánt, rugdos? még jó, hogy rákiáltottak...ha már te nem nevelted meg. büdös bunkó, paraszt vagy. de nagyon nagy. ostoba, primitív, inkább add örökbe a sógornődnek a gyerekedet, ő alkalmasabb gyereknevelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!