Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm megsértődött mert...

Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?

Figyelt kérdés
Leszolta a gyerekem mert az hát bántotta a bátyám kutyáját (játszott vele) és hát megrugta a fiam. Erre fel Sógornőm rá kiáltott a fiamra,hogy fejeze be és én ezen úgy felhuztam magam,hogy le orditottam a fejét,és mivel ő azt mondta,hogy hát ő csak azért emelte fel a hangját a fiamra mert hirtelen meg ijedt ahogy látta mit tesz a fiam a kutyával,és hogy az én dolgom lenne,hogy megtanitsam a fiamnak hogy az állatokat nem bántjuk. Én ugy begurultam erre,hogy azt mondtam neki hogy fogja csak be a száját mert még gyereket se képes csinálni( évek óta próbálkoznak a bátyám-al) erre fel úgy megsértődött,hogy nem is beszél velem és a bátyám-at teljesen ellenem forditotta olyan szinten,hogy még nem is köszönnek nekem. Én csak a gyerekemet védtem mert nem tűrőm hogy bárki is fel emelje a hangját a gyerekemre. Most ki a hibás?
2016. szept. 30. 18:41
 101/136 anonim ***** válasza:
98%
Te tipikusan az a fajta némber vagy, akinek semmi se jó. Ha nem kiabál rá, a kutya odakap és megsérül a gyerek, most azon vinnyognál.
2016. okt. 2. 08:01
 102/136 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértve a többiekkel, csak annyit fűznék hozzá, hogy sürgősen kezdd el rendesen nevelni azt a purgyét, ha nem akarod, hogy a nagybetűs Élet nevelje meg hatalmas pofonokkal. Ami amúgy neked is kijárt volna, ha véletlenül én vagyok a bátyád.
2016. okt. 2. 12:44
 103/136 anonim válasza:
98%
Természetesen te vagy a hibás.Egyrészt neked kellene megtanítanod a gyereknek, hogy az állatokat tisztelni kell és nem nyúzni,mint holmi játékot. Másrészt támadással védekezni,komolyan? Tudod gyereket bárki tud csinálni,azonban jó anyává válni már nem olyan könnyű. Szerencsédre a kutya ellenben nem bántotta a fiadat, mert valószínűleg még azért is a sógornődet hibáztattad volna.Igazán szégyellheted magad! Remélem megfordult a fejedben a bocsánatkérés gondolata.
2016. okt. 2. 16:40
 104/136 anonim ***** válasza:
98%

Ez a kérdés is egy gyöngyszem.. Remélem, csak kitalált sztori - bár félő, hogy van ilyen suttyó senkiházi, mint a kérdező.

Miféle ember mond ilyet a testvére élete párjának, amit te megengedtél magadnak? Most komolyan... Nem szégyelled magad? Még egy általam utált személynek se mondanék ilyet, nemhogy a családom tagjának.. Annyira primitív véglény vagy, még leköpni se tudnálak.. Ráadásul úgy neveled a gyerekedet, hogy kutyát rugdosni rendben van. Istenem, tényleg nem kell ész a gyerekcsináláshoz... Te szerencsétlen marha..

2016. okt. 2. 20:00
 105/136 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy! Én soha többé nem lennék kíváncsi arra a sunyi pofádra!Te gyökér.
2016. okt. 2. 22:10
 106/136 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom (aki nem is vérszerinti nagyszülő), ráordított a fiamra tegnap... Nyitva felejtették a kaput (vidéki kisváros), a labdája kigurult és szaladt volna utána. A kiabálásra ledermedt, addigra oda ért és megfogta a kezét, ha kiszalad elüthették volna. 4 éves csak, nem szeretem ha kiabálnak vele DE jogos volt! Persze, ők is ,,hibásak" mert nyitva hagyták a kaput (apósom akkor ment el pár perce, én meg bent voltam a lakásban), de inkább sírjon 1 percet minthogy elcsapja valami... Százszor monduk a gyereknek, hogy egyedül nem mehet ki, most nyomatékosan is hallotta. A lelke sem sérült, ugyan úgy bújt utána hozzá, mint elötte.

A kutya meg mint írták: oda kaphatott volna! Bármilyen jólnevelt, ha pont a hasát vagy érzékeny helyen találja el akkor visszatámad. Ráordított, a gyerek és a kutya is ledermedt, volt ideje cselekedni.

Azzal meg gerinctelen dolog támadni, hogy nem lehet gyereke! Mi is majdnem 1 éve probálkozunk kistesóval, hidd el a legnagyobb bántás hogy ezt a fejéhez vágod! Gyötri ő magát eleget emiatt! Örülj hogy ,,úrinő" volt és nem vágott szájon! Próbáld kerülni őket! A tesódat meg nem kellett ellened fordítani, magától tette meg. Én is mérges lennék a helyében! A gyereket nevelni kell, ha egy kiabálással tragédiát előzött meg akkor teljesen jogos! Féltette a gyereked! Nem oknélkül tette. Ha a gyerekedet véded, akkor örülj, hogy megakadályozta, hogy a kutya megkapja. Egy kis kiabálástól semmi lelki trauma nem érte.

2016. okt. 3. 09:33
 107/136 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen te vagy a hibás.

1. Nem neveled a gyereked. Igen, meg kellett volna neki tanítanod, hogy gyengébbet (kisebb gyereket, állatot) nem rugdalunk, bántunk... ha meg ott vagy a gyerekkel vendégségben, akkor bmeg, figyelj már rá, és ha látod, hohy bántja a kutyát, és szólásra sem fejezi be, akkor arrébb viszed, megszorítod a kezét, és megmondod, hogy nem szabad. De te semmi ilyet nem tettél, vakartad a p...áűd, a gyerek szabadon randalírozik, állatot bánt.

2. Ennek tetejébe még neked áll feljebb, hogyha MÁR TE, AZ ANYJA NEM, vki megmondja neki, hogy merre az arra. Te az a típusú anya vagy, aki nem neveli a gyereket, abból egy kis genya szemétláda lesz, de ha már vki nevelni próbálja, akkor "az éééén gyerekem éééén nevelem, höööööö!"... proli ősanya.

3. Ha meg már vki tényleg megmondja a gyereknek, akkor kérj elnézést, és húzd be füled-farkad, hogy úgy "neveled a gyereked", hogy neki teljesen normális, hogy kutyákat rugdos. Nem azzal véded a gyereked, hogy beszólsz mindenkinek, aki nevelni próbálja.

4. Ezek után még olyannal BÁNTANI vkit, ami gyenge pontja, és amiről nem tehet... hát... én nőnek sem neveznélek, egy beképzelt FÉREG vagy.

2016. okt. 3. 11:16
 108/136 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg amúgy... gyerek baxtatja a kutyát, mert gyengébb nála, megteheti. Szerinted ez rendben van. Akkor miért baj, hogy a sógornő is baxtatta a gyerekedet, aki gyengébb nála? :D
2016. okt. 3. 14:54
 109/136 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőd már most jobb anya, mint te vagy te majom.
2016. okt. 3. 15:48
 110/136 anonim ***** válasza:
100%

a gyereked bántotta a bátyád kutyáját, játszott vele, megrúgta.

a gyereked úgy játszik, hogy állatokat bánt, rugdos? még jó, hogy rákiáltottak...ha már te nem nevelted meg. büdös bunkó, paraszt vagy. de nagyon nagy. ostoba, primitív, inkább add örökbe a sógornődnek a gyerekedet, ő alkalmasabb gyereknevelésre.

2016. okt. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!