Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?
Na nem olvastam végig, csak a 4. oldalig mindenkit felpontoztam. Igazából újat nem tudok írni, mert mindent leírtak előttem, de jólesik :D Paraszt, tahó bunkó állat vagy :D
Egyébként meg, ha tudod, hogy nincs igazad, akkor:
1. Mikor hallod, hogy JOGOSAN kiabálnak a gyerekkel, akkor amikor a gyerek nem hallja, szépen szólsz a sógornődnek, hogy bocs, igazad van, elbeszélgetek a gyerekkel, de légyszíves, legközelebb normál hangnemben szólj a gyerekhez.
2. Ezt követően tényleg elbeszélgetsz a gyerekkel.
A sógornődnek nincs joga téged fenyegetni (az, amit mondott, amúgy sem igazán nevezhető fenyegetésnek), de a te fiadnak van joga megrúgni a kutyájukat és a sógornőd még szóvá sem teheti? És neked jogod van ilyen tapló módon beszólni a sógornődnek? Nem érzed, hogy itt valami nem stimmel?
Írtad, hogy az beszólásról elismered, hogy hiba volt. Kértél azóta bocsánatot a sógornődtől?
Egy önhitt, agresszív, önkritikával nem rendelkező tahó gyökér vagy.
Akinek ráadásul a helyesírás sem az erőssége szemmel láthatólag.
És ki volt az aki átadta az üzenetet, hogy ki lesz tépve a hajad? Ugyanis én ha nem állok szóba valakivel, akkor nem is üzengetek neki, vagy ha mondandóm van akkor odaállok és közlöm vele.
Szerintem csak ezzel próbálkozol, hogy hátha valaki melléd áll és neked ad igazat.
Szánalmas sunyi bunkó vagy...
nekem is a csontos jutott az eszembe. ott is millió oldalon át senki nem adott neki igazat, de ő mégis azt hitte, igaza van, és ugyanilyen rosszindulatú, primitív nőszemély volt.
bár ő ennél egy fokkal helyesebben írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!