Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?
Igaza volt a sógornőnek, a te feladatod lenne megtanítani a gyereknek, hogy az állatokat nem bántjuk.
A beszólásod meg nagyon undorító primitív volt.
Szerintem köpj fel az ég felé és állj alá.
Hogy kiabált a gyerekeddel, az nem jogos.
Hogy rászólt, az jogos.
A te kialadásod nem jogos. Meg hogy szaporítsam a távort, igen, egy címeres ökör vagy, gratulálok a "nagy beszólásodért." Nem tudom, ha te évek óta szenvednél, hogy gyereked legyen és mégse sikerül, mit szólnál. De van, inkább neveld meg, állatba nem rúgunk, még "játékból" sem.
Igaza van!
Állatot nem bántunk!Én se tettem volna mást a helyébe.Mit vártál?Hogy majd oda megy és megdicséri?Te voltál a bunkó nem is kicsit.
"Élőlényt szándékosan nem bántunk. Örülhetsz neki, hogy a sógornőd idejében közbelépett és a kutya is elég béketűrő volt és nem szedte szét a neveletlen gyerekedet."
Sajnos a kutya húzta volna a rövidebbet -nem mellékesen nem a gyerek tehet róla, hogy gyökér az anyja-, hiába a gyerek basztatta, attól még elaltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!