Sógornőm megsértődött rám. Jogosan?
Szerintem a hozzáállasod nem normális, majdnemhogy beteges.
A sógornöd helyében én sem mennék, azért nem érdemes, hoyg folyton morogj valamin meg mindenbe beleköss.
Valóban beteges a viselkedésed.
Ne sértődj meg, ha nem mennek hozzád, teljesen igazuk van, te nem vagy alkalmas vendégek fogadására, nemhogy gyerekekére.
Azt azért elárulhatnád, hogy a hangos beszédével miben zavarta meg szerencsétlen gyerek a rendet?
Nem szobanövények, nem fognak megülni kussban a sarokban...
Milyen karrierje lehet annak, aki egy rohadt vesszőt nem tud kitenni a mondataiban? Nem akarod otthagyni az autómosót, amíg nem te leszel a műszakvezető?
NApi provokatív kamu.
Ez anyám nagynénjére emlékeztet. Gyerekként utáltam oda menni, mert elvárta volna, hogy "vigyázzban üljünk", szerinte lehetett rosszul ülni egy széken, nem lehetett semmihez sem hozzányúlni, lakás lényegében egy múzeum volt, én nem tudnék úgy élni.
Ugyanakkor szerintem sógornőd is túl laza, ha vendégek bútorokon rohangásznának, én is szólnék, de szőnyeg összenyálazása (felszárad), bútorok összetaperolása (jó anyag esetén letörölhető), hangos beszéd (gyerek) miatt biztos nem.
Nem ismerem a lakásod, de nem lett volna egyszerűbb, ha kimentek a konyhába, s ott beszélgettek? (Ha jól rémlik, ez volt az említett nagynéninél is a megoldás:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!