Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm megsértődött rám....

Sógornőm megsértődött rám. Jogosan?

Figyelt kérdés
Múlt héten vendégségben volt nálunk a bátyám, a felesége a két gyerekükkel. A nagyfiú 3 éves, a kicsi 9 hónapos. Ma volt nálam a testvérem és mondta hogy többet nem jönnek szívesen hozzánk. Mert én "fellengzős" voltam velük. Érti ezalatt hogy szóvá tettem hogy a kisebb fiú ne nyálazza már össze a vadi új szőnyeget, vagy hogy ha már ölben etetik akkor ne kenjenek már össze semmit. Én imádom a rendet a tisztaságot. Ezért sem engedtem hogy büfi előtt lemenjen a pici játszani a szőnyegre. Meg hogy "mindenért" rászóltam a nagyobbik gyerkőcre. Például hogy ne szaladgáljon fel-alá az ágyon, ne beszéljen hangosan. Stb. Amúgy kedvelem sógornőmet de most kicsit megbántott. Állítólag betelt a pohár, mert nem először voltam ilyen. Igen, rendmániás vagyok ez igaz de nem hiszem hogy bűn ha összepakoltatok a gyerekkel vagy ha nem szeretem ha a kicsi összeken meg nyálaz mindent. Én szeretném hogy jöjjenek de nem akarnak :(
2016. aug. 14. 20:44
1 2 3 4
 31/35 Kései Sirató ***** válasza:
40%

Ha ennyire sértő a stílusod, ne csodálkozz, hogy megsértesz másokat. Azt képzeled, te felnőttként jöttél a világra? Undok vagy és pszichiátriai beteg, kezeltesd magad, nem elég a pszichológus, hozzád orvos kell, igen, pszichiáter.

10 év múlva se vállalj gyereket, alkalmatlan vagy az anyaságra! Egy tipikus liba vagy, aki a tárgyakat többre értékeli, mint az embereket.

2016. aug. 16. 14:40
 32/35 anonim ***** válasza:
8%
A szülő hibája, hogy egy 3 éves nem tud leülni a seg.gére pár órára. A házigazda szabja mega szabályokat, nema vendég. Érdekes én vendégségben le tudtam ülni és normálisan viselkedni már 3 évesen, ahol lehetett kerdben rohangálni, mert a házigazda megengedte (!!!) akkor játszottam. Én nem vagyok rend avgy tisztaságmánniás, de nem hiszem el hogy az anya nem tud odatenni egy kendőt vagy bármit a gyerek alá.
2016. aug. 16. 16:32
 33/35 anonim ***** válasza:
57%

Ha érző szíved lenne, akkor nem lennél ennyire szőrszálhasogató. Te egy nagyon gonosz ember vagy, látszik, hogy nincs saját gyereked, akkor lenne egy kis rálátásod a gyerekek életkori sajátosságára. Ezenkívül arról sincs fogalmad, hogy a nyál nem hagy maradandó nyomot, nagyon könnyű eltávolítani. A sógornőd helyében én teljesen megszakítanám veled a kapcsolatot. Ilyen lelketlen dög nem fog nekik hiányozni, amilyen te vagy.

Egy 3 évesnek nagy a mozgásigénye, ha nem beteg, akkor mozog és beszél. Míg kicsi egy baba, mindenki azt várja, hogy végre megtanuljon beszélni és járni, amikor meg végre tudja ezeket, akkor úgy üljön, mint egy fél éves, aki csak ülni tud? Elképesztően buta vagy és a témában igen járatlan. Sokat kellene fejlődnöd ahhoz, hogy egyszer jó anya váljon belőled. Ennek az esélye minimális..

2016. aug. 17. 08:31
 34/35 anonim ***** válasza:
27%
Akkor hagyjátok a gyereket odaxarni a szőnyegre is érző szívvel.
2016. aug. 17. 09:12
 35/35 anonim ***** válasza:
69%
Jól nevelt a lassan 3 éves kislányom és örökmozgó. Nem lehet egy 3 évestől elvárni, hogy csendben üljön. A 9 hónapos pedig nem tud vigyázni. Írtad, hogy vittek kendőt a kicsinek és rászóltak a nagyra. Ne hívj vendégeket és ne vállalj gyereket. Egyik sem való neked.
2016. okt. 1. 04:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!