Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm megsértődött mert...

Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?

Figyelt kérdés
Leszolta a gyerekem mert az hát bántotta a bátyám kutyáját (játszott vele) és hát megrugta a fiam. Erre fel Sógornőm rá kiáltott a fiamra,hogy fejeze be és én ezen úgy felhuztam magam,hogy le orditottam a fejét,és mivel ő azt mondta,hogy hát ő csak azért emelte fel a hangját a fiamra mert hirtelen meg ijedt ahogy látta mit tesz a fiam a kutyával,és hogy az én dolgom lenne,hogy megtanitsam a fiamnak hogy az állatokat nem bántjuk. Én ugy begurultam erre,hogy azt mondtam neki hogy fogja csak be a száját mert még gyereket se képes csinálni( évek óta próbálkoznak a bátyám-al) erre fel úgy megsértődött,hogy nem is beszél velem és a bátyám-at teljesen ellenem forditotta olyan szinten,hogy még nem is köszönnek nekem. Én csak a gyerekemet védtem mert nem tűrőm hogy bárki is fel emelje a hangját a gyerekemre. Most ki a hibás?
2016. szept. 30. 18:41
 121/136 anonim ***** válasza:
84%
Nektek nem tűnt fel, hogy 12 oldalnyi válaszra, ami mind a kérdezőt támadta ő egyszer sem reagált indulatosan? Ha a kérdésben szereplő eset megtörtént volna és ilyen felfogású nő írja ki a kérdést, akkor biztosra vehetitek, hogy köpködött volna itt is. Ezért gondolom azt, hogy nem valós story, unalom vagy valmi más ihlette csak.
2016. okt. 6. 20:01
 122/136 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az a tippem, hogy már miután az első öt oldalon se volt egy árva lélek se, már nem nézte többet a kérdést. Ez nem olyan, mint a csontos, aki, amíg csak pörgött a kérdése, rendszeresen járt vissza az újabb lófäszért.
2016. okt. 7. 21:07
 123/136 anonim ***** válasza:
83%
bírom ezekt (vagy ezt) aki, ha jön egy kérdés, amire hosszan válaszolunk és kb mindenki egyetért, akkor kitalálja, hogy biztos kamu. mert ő nagy intelligensen megállapította. mi a fenéért lenne kamu?
2016. okt. 7. 21:39
 124/136 anonim ***** válasza:
75%

Na, megjött Colombó is, :DDDDD

Most aztán megvilágosodtunk. Elégedett lehetsz önmagaddal, megmentetted a világot!

2016. okt. 15. 09:00
 125/136 anonim ***** válasza:
100%
Okádék nő vagy. A gyereked neveld.
2016. okt. 15. 11:45
 126/136 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az ilyen anyát. Ezzel megalázni masik leendő anyát. Sajnálom a gyereked. Kérj bocsánatot
2016. okt. 17. 20:13
 127/136 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus proli 3,14csa, undorító nő vagy, gratulálhatsz magadnak. A sógornőd helyében én sem állnék veled többet szóba, neveld meg a kölyködet. Örülj annak, hogy csak rá szólt a kölködre amiért megrugdosta a kutyát, én felpofoztam volna, nem érdekelne hogy nem az én fiam, ha már az anyja nem pofozza fel, amit megérdemel.
2016. okt. 23. 16:21
 128/136 kokohoho ***** válasza:
90%

Tisztelt 123-as hozzászóló!

Nem kell ahhoz nyomozónak lenni lenni, hogy valaki észrevegye a nyilvánvalót. Egyet kell, hogy értsek a szkeptikusokkal, mikor jól észrevehető stílusbeli eltérések vannak a kérdés és a kérdező kommmentjei között. Ha valaki a rokonaival szemtől szemben ekkora bunkó, szerinted a névtelenség leple alatt, ilyen disztingvált tud maradni?

2016. okt. 27. 15:45
 129/136 anonim ***** válasza:
94%

128-as!

Simán lehet, hogy igazi a kérdés, és itt megpróbálta magát előadni úgy, hogy az emberek ne őt tekintsék bűnösnek. De mivel ez nem jött be, egy idő után már nem nézte a kérdést.

A kamu kérdésekre inkább az a jellemző, hogy ha pörög az adott kérdés, akkor a kérdező folyotn visszajár és provokatívabb meg felháborítóbb kommenteket ír, hogy még jobban pörögjön a kérdés. Itt a kérdező elhúzta a csíkot, mert nem állt senki mellé, mert egyértelmű, hogy ő a bunker barom a történetben, és nem a sógornő.

Mellesleg elhiszem, hogy nem kamu, mert sajnos ismerek ilyen agyhalott ősanyát.

2016. nov. 11. 12:46
 130/136 anonim ***** válasza:
100%
Remelem ez csak egy kamu kérdés, ilyen alja, undorító, hányinger nő nem létezhet, ezt nem akarom elhinni.
2016. dec. 5. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!