Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm megsértődött mert...

Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?

Figyelt kérdés
Leszolta a gyerekem mert az hát bántotta a bátyám kutyáját (játszott vele) és hát megrugta a fiam. Erre fel Sógornőm rá kiáltott a fiamra,hogy fejeze be és én ezen úgy felhuztam magam,hogy le orditottam a fejét,és mivel ő azt mondta,hogy hát ő csak azért emelte fel a hangját a fiamra mert hirtelen meg ijedt ahogy látta mit tesz a fiam a kutyával,és hogy az én dolgom lenne,hogy megtanitsam a fiamnak hogy az állatokat nem bántjuk. Én ugy begurultam erre,hogy azt mondtam neki hogy fogja csak be a száját mert még gyereket se képes csinálni( évek óta próbálkoznak a bátyám-al) erre fel úgy megsértődött,hogy nem is beszél velem és a bátyám-at teljesen ellenem forditotta olyan szinten,hogy még nem is köszönnek nekem. Én csak a gyerekemet védtem mert nem tűrőm hogy bárki is fel emelje a hangját a gyerekemre. Most ki a hibás?
2016. szept. 30. 18:41
 111/136 anonim ***** válasza:
98%

bunko vagy, es a kolykod egy neveletlen idiota kegyetlen barom, kar volt a vilagra jonni neki. te alkalmatlan szulo vagy a kolykod meg olyan mint te.

a sogornodnek van igaza. gyereket megszulni nem ugy, felnevelni annal inkabb. a sogornodnek ha egyszer lesz gyereke biztosan nem olyan kobunko lesz mint a tied.

2016. okt. 4. 07:39
 112/136 anonim ***** válasza:
91%
orulj hogy a sogornod csak rakialbalt a gyerekedre . ha en latom hogy a kutyat bantja felrugtam volna hogy egy hetig szallt volna egyiranyba.
2016. okt. 4. 07:40
 113/136 anonim ***** válasza:
76%
Azért jó lenne tudni mennyi idős a gyerek. lehet hogy még pici, és nem is érti mit tett. ezért se kellett volna egyedül a kutyához ereszteni.
2016. okt. 4. 08:54
 114/136 anonim ***** válasza:
87%

remelem a sogornodek soha nem mennek hozzad tobbe es a neveletlen kolykodet megmarja legkozelebb egy kutya hogy egy eletre nyoma maradjon.

idiota ellogep.

2016. okt. 5. 08:43
 115/136 anonim ***** válasza:
93%

Te vagy a hibás, méghozzá teljes mértékben.

Ha már megszülted a gyereket, legalább arra vedd a fáradtságot, hogy neveled. Lényegtelen, hogy a kutya kié, lehetne akár kóborkutya is, akkor is meg KELL tanítani a gyereknek, hogy nem bántjuk az állatokat, és nem úgy játszunk valamivel, hogy rugdossuk.

Hogy miben is vagy hibás:

- hagyod, hogy a gyereked randalírozzon, pedig ha már vendégségben vagy, akkor az a MINIMUM, hogy felügyeled a gyereket, és nem szabadon engeded

- elkezdte rugdosni a kutyát (teljesen mindegy, hogy kié a kutya, fogdd fel), erre a sógornőd rákiabált, mert megijedt, hogy a TE gyerekednek (ha már te ennyire komótosan teszel rá) valami baja lesz, ennek ellenére te nem hogy a gyerekre szóltál volna rá, inkább nekiestél a sógornődnek

- mivel láthatóan egy nagy nulla a gyereknevelésed, és mélyen te is tudod, hogy bizony a sógornődnek van igaza, de nem akarod beismerni, ezért egyből elkezdtél személyeskedni, és a sógornőd fejéhez vágtál olyat, ami egyrészt undorítóan primitív és tahóság, másrészt köze nem volt a témához

Hát ne haragudj, én nem vagyok erőszakos, de ezek után felrúgtalak volna téged is, meg a taknyodat is, majd kipenderítettelek volna titeket az utcára, hogy kívül tágasabb.

Tisztában vagy azzal, hogy a kutya vissza is támadhatott volna?? Nem egy olyan esetről hallottam már, ahol anyuka ugyanúgy hagyta a kölykét, aki bántotta a kutyát, és nem egy olyan gyerek volt, akit a kutya emiatt megtámadott, és sajnos volt olyan, aki bele is halt a sérülésbe/vérveszteségbe emiatt. ha a kutya jól megharapja a gyereked, akkor mi lett volna? Akkor meg azt követelnéd, hogy vigyék a kutyát elaltatni, csak mert nem hagyta magát ütlegelni? Szánalmas.

Tudod attól, mert a világra nyomtál egy gyereket, még nem leszel semmivel sem több azoknál, akiknek nincs gyerekük. Gyereket csinálni és gyereketszülni sajnos a legbutább, legfelelőtlenebb ember is tud. Ehhez nem kell semmilyen különleges képesség. Amit mondtál a sógornődnek, az meg olyan, mintha egy vadidegen ember megjegyezné, hogy micsoda sz@r anya vagy. Bár a leírtak alapján ez sajnos jogos kritikka lenne.

Te hogy éreznéd magad, ha neked nem lehetne gyereked, vagy már X éve próbálkoztok és semmi, aztán valaki meg nagyképűségből a fejedhez vágja, hogy te még arra sem vagy képes, hogy gyereked legyen?

Ezek után a sógornőd még kedves volt veled, és nem alázott meg a kölyköd előtt azzal, hogy leakaszt neked egy nagy sallert. De ha én lennék a bátyád, tőlem is kaptál volna egy átszállóst. Megérdemelnéd.

2016. okt. 5. 12:56
 116/136 anonim ***** válasza:
97%
Remélem ez kamu, és csak a csontoshoz hasonlóan szeretnéd a kedélyeket borzolni...
2016. okt. 5. 14:30
 117/136 anonim ***** válasza:
94%
Hova tűnt a kérdező? O_o talán nem belátta, hogy sz.r anya?
2016. okt. 5. 16:02
 118/136 anonim ***** válasza:
97%
Lehet azért nem válaszol, mert végre elkezdte nevelni az elkényeztetett kölykét.
2016. okt. 5. 16:26
 119/136 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem bírom megérteni, hogy egy felnőtt embernek miért nincs annyi esze, hogy rájöjjön, hogy a kutya nem fogja magát a végtelenségig hagyni. Egy kutya nem gyerek, ha a kutyát bántják, egy idő után a kutya bizony agresszív lesz, és visszatámad.

Ráadásul még közlöd is ba szki, hogy a kölyköd bántalmazta a kutyát! Neked játék az, ha a gyereked egy élőlényt rugdal? Neked jól esne, ha a te gyerekeddel is úgy játszanának a játszótéren, hogy össze-vissza rugdossák?

Teljes mértékben igaza van a sógornődnek. Te meg tipikusan az az agyhalott, barom ősanya vagy, aki lusta a gyerekét nevelni, de ha valaki rá mer szólni akkor már mindjárt előjön a hozzád hasonló emberek "legütőképesebb" érve, a "kuss amíg neked nincs gyereked" szlogen. Utálom a fajtádat, mert már nekem is meggyűlt nem egyszer a bajom az ilyenekkel. Mégis mi a franc köze van a témához annak, hogy a sógornődnek nincs gyereke? Komolyan csak az ilyen szánalmas személyeskedésre futja?

Miért nem bírod megtanítani a purgyédnak, hogy ne kínozza az állatokat? Vagy jobb lett volna, ha a sógornő "nem az én gyerekem" mögé bújva le se bagózza a gyerekedet, aztán a kutya meg majd szépen odakap? Akkor aztán rohanhattál volna a gyerekkel a kórházba, de gondolom akkor is a sógornő lenne a hibás.

Bocs, hogy ezt mondom, de a sógornőd gyerek nélkül már most jobb és felelősségteljesebb anyuka, mint amilyen te vagy gyerekkel. Ebből a pofátlanságodból a gyereked meg szépen megtanulta, hogy nyugodtan ütheti, rugdoshatja a kutyát vagy azt amit akar, mert ha rászólnak, akkor anyuci úgyis megvédi mindentől. Az ilyen taknyokból lesznek az olyanok, akik ütik-verik az osztálytársaikat, vagy a tanárokat, agresszívak és kezelhetetlenek.

Nem is kell se bosszú se semmi. Ez a gyerek 10 év múlva egy hatalmas nagy büntetés lesz neked, de megérdemled!

2016. okt. 5. 18:45
 120/136 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már mindent leírtak, viszont a kutyáshoz hozzászólnék:

Testvérem mentőállomáson dolgozik. És bizony nagyon sokszor előfordult, hogy nagyon súnya és súlyos kutyaharapásokkal hoztak be gyerekeket, nem egyet kellett veszettség ellen meg egyéb más dolog ellen beoltani, volt, akinél már majdnem tragédiába torkollott a hatalmas vérveszteség, és olyan is volt, akinek bizony az egyik karját amputálni kellett, annyira súlyos volt és elfertőződött. Eddig 1 olyan eset volt, ahol sajnos a gyerek nem élte túl.

És utólag MINDIG kiderült, hogy bizony a gyerek nem "csak játszott" a kutyával, hanem szó szerint addig ütötte-verte-rugta szegény állatot (a szülei meg persze simán elnézték, mert hát csak gyerek és csak játszik ugye), amíg a kutyának elege nem lett, és visszatámadott.

Nem egy olyan szülőről tudok, aki emiatt bíróság elé került, sőt, börtönbe, gondatlan emberölés vádjával (ha jól tudom).

Ha a gyerekedet megtámadja a kutya, és maradandó károsodást szenved, vagy neadjisten belehal, akkor bizony nem a kutya, nem a sógornőd, hanem TE lettél volna elővéve. Ezzel legyél tisztában. Ha nem tanítod meg a gyerekednek, hogy ne bántsa az állatokat, akkor bizony ezzel az ő biztonságát, életét fenyegeted!

2016. okt. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!