Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nevetséges karácsonyi ajándéko...

Nevetséges karácsonyi ajándékokat hogy "szokás" vissza adni?

Figyelt kérdés

Lejárt szavatosságú, 2004-es!!!!!! pezsgő, nekem.

használt lyukas farmer, a páromnak.

hiányos, koszos használhatatlan gyerek játékok és ruhák, a gyerekeknek.

Ma kaptam meg a "csomagot" anyám nővérétől, és mikor kibontottam majdnem szívrohamot kaptam...

Össze szedték otthon a szemetet, és képesek voltak ezt elküldeni nekünk.

Kb. 10x olyan gazdagok mint mi, szóval a két kisgyereknek egy-egy ezer forintos kisautó bőven megtette volna, ha már annyira adni akartak valamit, pedig szó nem volt ajándékozásról, és senki nem mondja hogy anyagias vagyok!

De a törött, távirányító nélküli használhatatlan kisautó, full retkes szakadt plüssök, és a 11 éve lejárt BB pezsgő már komolyan nevetséges.

Anyám nővérének a családjából összeszedték ami már ment volna a szemétbe, mivel tudják hogy nem állunk jól anyagilag, gondolták jó lesz az a csöveseknek.

Nem vagyunk szegények egyébként, de nagyon megalázó ez az egész.

Évek óta nem igazán tartjuk a kapcsolatot, most nyáron kezdtünk újra "beszélni", de csak úgy hogy ha anyámhoz mentünk ott találkoztunk velük.

Mondjuk itt le is zártam a kapcsolattartást, mert számomra ez érthetetlen, hogy lehet valakit ennyire lenézni.

Mi nem adtunk nekik semmit, mivel 10 évig nem tartottuk a kapcsolatot, és nyár óta is csak 2x találkoztam velük, augusztus végén láttam őket utoljára.

Tegnap voltak anyámnál, és elvitték a szemetet amit nekünk szántak, és anyám ma hozta át nekünk (sajnos)

Egyébként ő egy 1000 forintos kupont kapott ajándékba, ami abból áll, hogy ha vásárol 20 ezer forint felett az egyik nagy ruházati (ahol anyám nővérének a lánya az üzletvezető) áruházban, akkor kap 5% kedvezményt :)))

Mindenképpen vissza viszem nekik csütörtökig mert megyek arra, (másik városban laknak) csak azt nem tudom hogyan konferáljam fel a dolgot...

Legyek bunkó?

Vagy csak szimplán lekezelő?

Ti hogy oldanátok meg ezt az egészet?

(mindenképp vissza viszem, max bedobom az udvarukba)

2015. dec. 28. 18:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
12%
Dat cigányok/prolik
2016. jan. 4. 13:04
 42/45 anonim ***** válasza:
78%
Tudod vannak nálatok is szegényebb emberek, én elajándékoznám a hajléktalanok részére. Nekik meg egy szép levelet írnék, hogy köszönjük az ajándékokat blablabla, tovább ajándékoztuk a valóban rászorulóknak.
2016. jan. 14. 00:33
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Akkor èn sokkal jobban jártam. Én nagyanyámtól karácsonyra csak becsomagolt termékmintákat kaptam (parfüm, tusfürdő stb.rajta az "ingyenes" felirattal).

Volt már zokni is, aminek szekrényszaga volt, tehát tuti régóta állt már ott.

Kaptam tisztasági betétet is, egy darabot, azt is becsomagolva. :D

Ja, meg valami fertőtlenítőt, de azt sem az eredeti üvegében, hanem áttöltötte egy kisebb üvegbe, ami lehetett vagy 20 éves.

Az a vicc, hogy az én nagyszüleim is megtehetnék, hogy akár egy házat ajándékozzanak karácsonyra, mégis náluk nagyobb fillérb....aszót még nem láttam.

A kedvenceim a régi (asszem) Fenjal márkájú, tipikus nyanyaszagú dezodorok, amikből ráadásul még használt is előtte.

Általában minden a kukában landol. Jó, hogy használt bugyit nem kaptam még. :D

28N

2016. aug. 25. 13:05
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha még hozzá lehet szólni: nekem nagypapám (aki amúgy az esetek nagy részében nem volt bunkó) csinálta egyszer, hogy apának hozott jó ajándékot (az ő apja), anyámnak meg adott pár tisztítószert.
2016. nov. 11. 22:48
 45/45 anonim válasza:
100%
Hát van baj a fejükben. Visszaadnám nekik diszkréten és lezárnám a kapcsolatot. Ha 10 évig nem beszéltetek, akkor igazából ezek után már kár is. Gondolom nem esik jól Neked, amit meg is értek. Én erre a történetre nem tudnék bólogatni, hogy "jajj de legalább ajándék és ingyen van, nem illik visszautasitani".
2016. dec. 24. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!