Nevetséges karácsonyi ajándékokat hogy "szokás" vissza adni?
Lejárt szavatosságú, 2004-es!!!!!! pezsgő, nekem.
használt lyukas farmer, a páromnak.
hiányos, koszos használhatatlan gyerek játékok és ruhák, a gyerekeknek.
Ma kaptam meg a "csomagot" anyám nővérétől, és mikor kibontottam majdnem szívrohamot kaptam...
Össze szedték otthon a szemetet, és képesek voltak ezt elküldeni nekünk.
Kb. 10x olyan gazdagok mint mi, szóval a két kisgyereknek egy-egy ezer forintos kisautó bőven megtette volna, ha már annyira adni akartak valamit, pedig szó nem volt ajándékozásról, és senki nem mondja hogy anyagias vagyok!
De a törött, távirányító nélküli használhatatlan kisautó, full retkes szakadt plüssök, és a 11 éve lejárt BB pezsgő már komolyan nevetséges.
Anyám nővérének a családjából összeszedték ami már ment volna a szemétbe, mivel tudják hogy nem állunk jól anyagilag, gondolták jó lesz az a csöveseknek.
Nem vagyunk szegények egyébként, de nagyon megalázó ez az egész.
Évek óta nem igazán tartjuk a kapcsolatot, most nyáron kezdtünk újra "beszélni", de csak úgy hogy ha anyámhoz mentünk ott találkoztunk velük.
Mondjuk itt le is zártam a kapcsolattartást, mert számomra ez érthetetlen, hogy lehet valakit ennyire lenézni.
Mi nem adtunk nekik semmit, mivel 10 évig nem tartottuk a kapcsolatot, és nyár óta is csak 2x találkoztam velük, augusztus végén láttam őket utoljára.
Tegnap voltak anyámnál, és elvitték a szemetet amit nekünk szántak, és anyám ma hozta át nekünk (sajnos)
Egyébként ő egy 1000 forintos kupont kapott ajándékba, ami abból áll, hogy ha vásárol 20 ezer forint felett az egyik nagy ruházati (ahol anyám nővérének a lánya az üzletvezető) áruházban, akkor kap 5% kedvezményt :)))
Mindenképpen vissza viszem nekik csütörtökig mert megyek arra, (másik városban laknak) csak azt nem tudom hogyan konferáljam fel a dolgot...
Legyek bunkó?
Vagy csak szimplán lekezelő?
Ti hogy oldanátok meg ezt az egészet?
(mindenképp vissza viszem, max bedobom az udvarukba)
Dobd be az udvarba!
Adjál nekik ajándékba kutyasz*rt.
Én még csak arra sem pazarolnám az időmet, hogy visszavigyem. Nem mennék ezért hozzájuk.
Kitenném a kuka mellé, hátha valakinek jó lesz. Ha nem, akkor kidobnám.
Egyébként a pezsgőnek nem jár le a szavatossági ideje. . .
Már megbocsáss, ezek nem nevetséges, hanem roppantul megalázó karácsonyi "ajándékok". Minek az ellenség, ha ilyen a rokon?
Én összecsomagolnám és bedobnám az udvarukba, vagy feladnám az egészet postán, úgy, hogy az átvevőnek kelljen a csomagért fizetnie. Beletennék egy levelet is, amiben megírnám, hogy ez volt az utolsó, hogy szóba álltam velük. Ha nem képesek tisztességes ajándékot adni, akkor nem kell semmit sem adni.
A kérdést olvasva azt akartam írni, hogy sehogy. Meg kell köszönni, és kész.
én is kaptam már 46 évesen sárga gumikacsát :) A fürdőben végül is jól mutat.
Amit ti kaptatok, az nem nevetséges, hanem végtelenül szánalmas.
Jövőre én is meglepném őket valami hasonlóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!