Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nevetséges karácsonyi ajándéko...

Nevetséges karácsonyi ajándékokat hogy "szokás" vissza adni?

Figyelt kérdés

Lejárt szavatosságú, 2004-es!!!!!! pezsgő, nekem.

használt lyukas farmer, a páromnak.

hiányos, koszos használhatatlan gyerek játékok és ruhák, a gyerekeknek.

Ma kaptam meg a "csomagot" anyám nővérétől, és mikor kibontottam majdnem szívrohamot kaptam...

Össze szedték otthon a szemetet, és képesek voltak ezt elküldeni nekünk.

Kb. 10x olyan gazdagok mint mi, szóval a két kisgyereknek egy-egy ezer forintos kisautó bőven megtette volna, ha már annyira adni akartak valamit, pedig szó nem volt ajándékozásról, és senki nem mondja hogy anyagias vagyok!

De a törött, távirányító nélküli használhatatlan kisautó, full retkes szakadt plüssök, és a 11 éve lejárt BB pezsgő már komolyan nevetséges.

Anyám nővérének a családjából összeszedték ami már ment volna a szemétbe, mivel tudják hogy nem állunk jól anyagilag, gondolták jó lesz az a csöveseknek.

Nem vagyunk szegények egyébként, de nagyon megalázó ez az egész.

Évek óta nem igazán tartjuk a kapcsolatot, most nyáron kezdtünk újra "beszélni", de csak úgy hogy ha anyámhoz mentünk ott találkoztunk velük.

Mondjuk itt le is zártam a kapcsolattartást, mert számomra ez érthetetlen, hogy lehet valakit ennyire lenézni.

Mi nem adtunk nekik semmit, mivel 10 évig nem tartottuk a kapcsolatot, és nyár óta is csak 2x találkoztam velük, augusztus végén láttam őket utoljára.

Tegnap voltak anyámnál, és elvitték a szemetet amit nekünk szántak, és anyám ma hozta át nekünk (sajnos)

Egyébként ő egy 1000 forintos kupont kapott ajándékba, ami abból áll, hogy ha vásárol 20 ezer forint felett az egyik nagy ruházati (ahol anyám nővérének a lánya az üzletvezető) áruházban, akkor kap 5% kedvezményt :)))

Mindenképpen vissza viszem nekik csütörtökig mert megyek arra, (másik városban laknak) csak azt nem tudom hogyan konferáljam fel a dolgot...

Legyek bunkó?

Vagy csak szimplán lekezelő?

Ti hogy oldanátok meg ezt az egészet?

(mindenképp vissza viszem, max bedobom az udvarukba)

2015. dec. 28. 18:00
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
31/F ez lemaradt.
2015. dec. 28. 18:01
 2/45 anonim ***** válasza:
98%
Úgy, ahogy az utolsó mondatodban leírtad. Bedobnám az udvarukba:)
2015. dec. 28. 18:03
 3/45 anonim ***** válasza:
91%
Én egy kis kutyaszart csomagolnék nekik :3 De ha nem akarod a csomagolópapírt pazarolni rájuk, akkor csak simán dobd be nekik
2015. dec. 28. 18:05
 4/45 anonim ***** válasza:
98%
Újracsomagolnám, tessék, ajándék... az anyjukat, hogy lehetnek ilyen emberek :/
2015. dec. 28. 18:06
 5/45 anonim ***** válasza:
93%

Dobd be az udvarba!

Adjál nekik ajándékba kutyasz*rt.

2015. dec. 28. 18:11
 6/45 anonim ***** válasza:
68%

Én még csak arra sem pazarolnám az időmet, hogy visszavigyem. Nem mennék ezért hozzájuk.

Kitenném a kuka mellé, hátha valakinek jó lesz. Ha nem, akkor kidobnám.

Egyébként a pezsgőnek nem jár le a szavatossági ideje. . .

2015. dec. 28. 18:11
 7/45 anonim ***** válasza:
92%
Én is biztos vissza vinném, szerintem is csak dobd be, bár megérdemelnének pár kedves szót...
2015. dec. 28. 18:13
 8/45 anonim ***** válasza:
97%
Siman visszavinnem en is, es nem fognam vissza magamat a 'konferansz' soran...
2015. dec. 28. 18:13
 9/45 anonim ***** válasza:
92%

Már megbocsáss, ezek nem nevetséges, hanem roppantul megalázó karácsonyi "ajándékok". Minek az ellenség, ha ilyen a rokon?

Én összecsomagolnám és bedobnám az udvarukba, vagy feladnám az egészet postán, úgy, hogy az átvevőnek kelljen a csomagért fizetnie. Beletennék egy levelet is, amiben megírnám, hogy ez volt az utolsó, hogy szóba álltam velük. Ha nem képesek tisztességes ajándékot adni, akkor nem kell semmit sem adni.

2015. dec. 28. 18:17
 10/45 anonim ***** válasza:
92%

A kérdést olvasva azt akartam írni, hogy sehogy. Meg kell köszönni, és kész.

én is kaptam már 46 évesen sárga gumikacsát :) A fürdőben végül is jól mutat.

Amit ti kaptatok, az nem nevetséges, hanem végtelenül szánalmas.

Jövőre én is meglepném őket valami hasonlóval.

2015. dec. 28. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!