Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy állnátok hozzá? Hogy...

Ti hogy állnátok hozzá? Hogy viselkedtetek volna?

Figyelt kérdés
Van egy rokonunk, anyukám testvére, aki külföldön él évek óta, és egyedül neveli a gyerekét, akit eléggé elkényeztetett. Velünk nem nagyon tartja a kapcsolatot, pedig van internetelérése meg telefon is, anyagilag remekül összeszedte magát, nagy lábon él. Időnként hazalátogat, ilyenkor nálunk száll meg, de kb. egy héttel előtte tudunk csak biztosat, és nem is mindig tőle közvetlenül, hanem mondjuk a nagyszüleimtől. Én úgy érzem, visszaél azzal, hogy itt meg tud szállni, és kihasznál minket, ráadásul a gyereke is eléggé problémás, de megsértődik, kiabál, csapkod, ha mi ezt szóvá tesszük, vagy épp elmondjuk, hogy mit mondtak nekünk mások vele kapcsolatban. Én egyáltalán nem örülök neki, ha jönnek, van mostanában így is elég gondunk, dolgunk, én költözés előtt állok, de most is itt voltak, és haraggal távoztak, és még tervben van a közeljövőben több hazautazása is.
2015. okt. 18. 00:26
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
ezzel sajnos nem tudsz mit tenni nekem is voltak ilyen rokonaim.. próbálj meg velük kedves lenni mert mégis a rokonaid biztos van valaki a családodban aki ugyanígy gondolja esetleg azzal beszéld meg hátha ő tud segíteni vagy beszélni vele hogy egy kicsit legyen kedvesebb vagy viselkedjen
2015. nov. 1. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!