Ti hogy állnátok hozzá? Hogy viselkedtetek volna?
Nem egész világos, hoyg a "nálatok" az te lakásodat vagy anyukádét jelenti.
Ha a tied, akkor egyszerüen közlöd, hogy akkor, amikor jönne, nem vagytok otthon, ezért nem tudod vendégül látni.
Ha anyukádé, akkor ez neki vagy megfelel és akkor nincs beleszólásod, vagy neki sem tetszik és akkor ugyanaz a módszer van a megoldásra, mint amit az elözö mondatban írtam.
Mindegy kie a lakas, a lenyeg, hogy elvarja, hogy szeretettel es teljes odaadassal varjatok, viszont egyebkent o sem erdeklodik irantatok. Nem tudom mit lehetne kezdeni a problemaval, inkabb csak megertem, olyan, mintha kihasznalna titeket. Es valahol azt is teszi.
Miert nem keres (surubben), azt lehet tudni?
Nem vagyok rá irigy, eléggé elb*ta az életét, és a fia életét is, hogy mennyi pénze meg mekkora háza van külföldön, az meg hidegen hagy.
Ha nem azt látnám a szüleimen is, hogy nyűg ez az egész, és hiába teszik szóvá, a nagynéném így is úgy tesz mindig, mint ha mi sem történt volna, ha minden rendben lenne, akkor egy rossz szavam nem volna.
Fogalmam sincs, miért nem tartja velünk a kapcsolatot, mi próbáljuk, próbáltuk keresni, telefonon is, interneten is, e-mailben is, skype-on is. Nagyritkán reagál, de az esetek nagy többségében nem. Én is írtam már neki e-mailt, és nem válaszol semmire, pedig biztos megkapta mindet. Nekem keresztanyám is egyébként, de egy jó ideje úgy érzem, hogy csak papíron.
Tegyétek kényelmetlenné neki az ottlétet.
Főzzétek azt az ételt amit nagyon utál.
Ha szólni mer, meg lehet mondani neki, hogy ha nektek jó, akkor neki is legyen jó, mert ez nem étterem, ahol rendelni lehet.
Ne legyen neki külön szoba, fektessétek a legrosszabb ágyra.
Ha ott van, álljatok neki a nagytakarításnak, mondván, az ő jelenléte miatt nem lehet elhalasztani.
Ha csak üzen, hogy mikor érkezik, ne legyetek otthon, hadd ácsorogjon az ajtóba fél napot, mondván elfelejtettétek, hogy jön, vagy fontos dolgotok volt, el kellett mennetek.
Lassan csak észreveszi magát, hogy nem kedves vendég.
Meg lehet mondani neki, hogy azért mert ő j, még nem állhat meg a család élete!
Anyukád (pontosabban szüleid) kezében a megoldás kulcsa. Ha ő azt mondja, hogy ebből elege van, akkor nem jöhetnek. Ha csak te mondod, az nem számít.
Ha nemsokára elköltözöl, akkor számodra megoldódik a kérdés. Anyukád meg nyeljen nyugodtan, ha nem képes tiszta vizet önteni a pohárba.
Egyébként tényleg röhej, hogy haraggal távozott, de a közeljövőben többször is ott tervez aludni anyukádéknál. Csodálatos, milyen vastag a bőr egyesek orcáján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!