Ti szóba állnátok még egy ilyen sógornővel?
Bízd a férjedre. Ahogy látom, szerencsére melléd állt. Egyébként nem, nem tudnék megbocsátani neki.
Nem csodálom, hogy elsírtad magad. De arra gondolj, hogy rendes férjet és szerető anyóst találtál.
Sok boldogságot.
Undorító ez a viselkedés. Neki egyáltalán mi köze hozzá? Párod, anyósodék elfogadták, akkor neki mi problémája a helyzettel? Vagy a kislányod mit ártott neki?
Nem értem az ilyen embereket. Nekem is van nevelt lányom, 4 éves kora óta vagyok vele, most 6 éves. Ha a tesóm ilyet mondana rá, akár a párom- akár csak az én jelenlétemben, szerintem fel is képelném.
"Ti szóba állnátok még egy ilyen sógornővel?"
Nem. Bízz a férjedben...
Szerintem ez a tipikus elmentem külföldre visszajöttem és én vagyok a király típusa lány.
Én annyira azért nem akadnék, ki. Nem jól fogalmazott, szeretheti mindenki ugyan úgy a kislányt de azért mégis csak a fiú a vér szerinti unoka. Ostobán fogalmazott de én nem kövezném azért meg.
Utolsó: de az a kislány egyáltalán nem fattyú. Van neki édesanyja, az édesapja sajnos elhunyt. Most egy szerető apuka neveli, igaz, nem vér szerinti. Mitől lenne "fattyú"? És ki használ ilyen szót egyáltalán még?
A sógornő rosszindulatú, megkeseredett vénlány-típus.
Egyébként a férj szülei elfogadták és szeretik a kislányt, innentől kezdve mindegy, hogy vér szerinti, vagy "hozott" unoka, nem?
Igen azért írtam, hogy nagy embernek hiszi magát, hogy visszatért.
Persze értem, hogy szeretik de azért amit mondott persze a fattyún kívül végül is igaz. Nyíilván a vér szerinti gyerek jobban hasonlít az apára.
8: "Persze értem, hogy szeretik de azért amit mondott persze a fattyún kívül végül is igaz. Nyíilván a vér szerinti gyerek jobban hasonlít az apára."
De ezt miért kell szóvátenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!