Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha a férjetek/párotok börtönbe...

Ha a férjetek/párotok börtönbe kerülne, várnátok rá kint vagy tovább állnátok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ, hogy miért került be.

Ha olyat követett volna el, ami az én értékrendembe nem fér bele, akkor azonnal válnék.

2012. szept. 22. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha olyat tett biztosan nem.
2012. szept. 22. 19:07
 3/9 szaffi123 ***** válasza:
Mi történt?mennyi időre?
2012. szept. 22. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Egy évnél tovább nem.
2012. szept. 22. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem sok olyat dolgot tehet ami miatt ne várnám meg.

Ugyanazt tudom írni mint az első.

2012. szept. 22. 19:14
 6/9 anonim válasza:
Tény ,hogy vannak az embernek szükségletei minden féle téren de ha tényleg szoros a kőtelék köztetek akkor ez nem kérdés...olyankor az idő nem számít...hisz szeretőd bármennyi lehet de igazi társad csak egy... Bár azt az elején tisztázni kell a másik féllel ,hogy közben bár mi történhet hisz az élet számtalan rögös úton vezet...én már 4éve várok bár az én esetem más én nem a börtönből várom haza a társam...
2012. szept. 22. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Olyat nem tudok elképzelni, hogy olyan emberrel egyáltalán bármiféle kapcsolatba kerüljek, aki képes szándékosan bűntettet elkövetni (lopás, rablás, emberölés, garázdaság, erőszak stb.). Ettől kezdve maximum valami gondatlanságból elkövetett akármi jöhetne szóba (pl. közlekedési baleset okozása), ebben az esetben természetesen kitartanék mellette bármeddig.
2012. szept. 22. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, vártam is a páromra,igaz a bűncselekményt még akkor követte el mikor még nem is ismertük egymást.9 hónapot vártam.Ha most tenne olyat ami miatt börtönbe kerülne,nagyban függene ,hogy megvárnám e,hogy mit és miért tett.
2012. szept. 22. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért.

Pl. ha nemi erőszak vagy pedofília miatt kerülne be, akkor megvárnám, és az első dolgom az lenne miután kikerül, hogy levágnám a farkát és megetetném vele.

De ha pl. önvédelemből elkövetett emberölés lenne, akkor megvárnám.

2012. szept. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!