Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Odaköltöznétek a helyemben,...

Odaköltöznétek a helyemben, vagy még várnátok?

Figyelt kérdés

A lényeg az. Van egy 1,5 éves párkapcsolatom, ami az elején eléggé döcögősen ment, mert a páromnak voltak nőügyei amiket akkor lenyeltem neki. Azóta semmi nincs legalább is amiről én tudnék. Azt tudom hogy halálosan szeret engem, és feleségül akar venni, és most akar odaköltöztetni magához. Valamilyen szinten vágyok rá mert, tervezve volt, meg szeretem is ezt az embert, de tudom ha odamennék ott nem lennék más csak egy rabszolga. Arról nem is beszélve, hogy az esküvő mint olyan kb 4-5 év múlva következne be ha halálba dolgoznánk magunkat mert ez az ember az exével együtt felhalmozott több millió adósságot. Ettől függetlenül szeretem és tudom, hogy ő is szeret.

MOst jön a csavar történetben, ugyanis a munkahelyemen az egyik kollegám elkezdte csapni nekem a szelet, és a fejébe vette, hogy akkor is az övé leszek ha addig él is küzdeni fog értem. Nem mondom kavartam vele, mert soha az életemben nem éreztem még olyan szeretetet, olyan törődést amit ő nyújt nekem. Még a családomtól sem!! Mellette tényleg ki van nyalva a hátsó felem. MIndent megcsinál, főz mos takarít. Tényleg olyan hihetetlen. Azonban egy a probléma. Jól érzem magam vele, szeretem is, de még nem vagyok belé szerelmes igazán. AZok az érzések amiket ő nyújt nekem szokatlanok számomra és nem is tudom hogy lereagálni azokat! Az a problémám, hogy szeretem még a 1,5 éves kapcsolatból a páromat, de tudom hogy vele soha nem lehetnék olyan igazán felhőtlenül boldog. Ebbe az emberbe még nem vagyok szerelmes, de tudom hogy ő a csillagokat lehozná az égből ha tehetné. Mit tegyek kit válasszak? Odaköltözzek a páromhoz nézzük meg hogy megy együtt aztán ha nem jó jövök vissza? Hogy csináljam segítsetek!!!! Már ott tartok hogy inkább az öngyilkosság, mert egyiküknek sem akarok fájdalmat okozni!! Nagyon várom a az építő jellegű válaszokat! Előre is köszönöm!!

2010. aug. 17. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Pasik miatt öngyilkosnak lenni? Hát te sem vagy syázas az biztos!!! pfff

Én a helyedben egyikhez sem költöznék és mind a kettőt hagynám, mivel egyik sem az "iagzi" számodra.

Majd jön valaki akiben megtalálsz mindent.

Nekem sikerült! Kitartást hozzá. 23/L

2010. aug. 17. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem arra figyelj hogy nehogy a két szék közül a padlón találd magad.Én kilépnék a kapcsolatból már akkor amikor ő megcsalt vagy én őt.Ha azt mondod nem lennél és nem is vagy vele ennyire boldog akkor értelmetlen a dolog.Egyébként a mostani párod is ilyen volt a kapcsolat elején mint a második ?
2010. aug. 17. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:

"de tudom ha odamennék ott nem lennék más csak egy rabszolga"

Szerintem ne költözz oda! hallgass a szívedre! Inkább a kolégádat válaszd, de csak szépen lassan midnent sorjában! Hidd el, túl leszel a jelenlegi párkapcsolatodon egy idővel!

"...., tervezve volt, meg szeretem is ezt az embert"

Nekem is voltak már iylen érzéseim. Hallgass a szívedre! Ne szenvedj melette. tégy amit jónak látsz.

Kollégád:"Jól érzem magam vele, szeretem is, de még nem vagyok belé szerelmes igazán" itt az igazán-on vana hangsúly. még belészerethetsz, és ha nekedmég a csillagokat is lehozná...

Figyelj Drága!

Nekem erről az egészről az a véleményem, hogy igen nehéz döntés ez, én is estem ilyen tűzbe. De hidd el nekem, szépen fokozatossan el tudod hagyni a pérodat, és attól még leet hogy jó barátok lennétek. De ne szenvedj! Hallgasd amit a szíved diktál!

:)

2010. aug. 17. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:

"ha odamennék ott nem lennék más csak egy rabszolga"

Ha valóban ilyen érzésed van akkor semmiképpen ne költözz oda,csak magadat készítenéd ki.

"felhalmozott több millió adósságot"

Ezt az adósságot ugye te nem fizeted?Én kétszer is meggondolnám,hogy odaköltözzek-e egy olyan emberhez akinek rengeteg adóssága van.

"de még nem vagyok belé szerelmes igazán"

ezt nagyon jól fogalmaztad meg : MÉG nem vagyok belé szerelmes igazán.Tehát érzel iránta valamit,csak még nem tudod biztosan,hogy mi az.Ehhez a kapcsolathoz már megvan a szikra,hogy mindent elsöprő szerelem legyen belőle :)

De vigyázz a kollégád nehogy csak addig csapja neked a szelet míg meg nem kap és utána dobjon!

A döntés mindenképpen a TE kezedben van!

De ha rám hallgatsz akkor az összeköltözéssel vársz még,addig amíg Te is úgy érzed,hogy össze kell költöznötök.Mert ha csak azért vágysz rá,mert tervezve volt akkor nem is vágysz rá igazán!

A rosszat jóra cserélni nem szégyen.De a megszokottat az isemretlenért is veszélyes.Mindkét férfival van esély egy jó kapcsolatra,de még az is lehet,hogy egy harmadikban találod meg a boldogságot.

Bocs hogy hosszú lett.

2010. aug. 17. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a jelenlegi párodat a francba, és ha ennyire tetszik, kezdj el komolyabban ismerkedni a kollégáddal.

Arra valóban vigyázz, h ne ess két szék közül a földre.

Viszont a kollégával legyen majd bárakármi is, azt azért tudd hogy ha szakítotok, utána nagyon nehéz lesz egy munkahelyen dolgoznotok, tehát ezt is mérlegeld.

Egyébként meg élj a mának, kötöttségeid nincsenek, tedd azt amit a szíved diktál!

2010. aug. 17. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Még ne legyél egyiké sem. Majd a szíved idővel választ!

De ne legyél öngyilkos!

2010. aug. 17. 11:05
 7/12 anonim ***** válasza:

"tudom ha odamennék ott nem lennék más csak egy rabszolga"

Akarsz rabszolga lenni? Ha igen, költözz oda! Fizesd az adósságait, amiket mással felhalmozott, és ha eljuttok az esküvőig, akkor... Ha megér Neked ennyit ez a szerelem, miért ne? Kívülállóként ezt nem választanám, ezt a szitut mégha kényszerhelyzetben lennék, és választanom kéne, hogy a híd alá vagy oda, talán akkor se vállalnám, de Te döntessz.

Milyen választ vársz, tudja-e nálad jobban egy idegen, aki nem ismeri a helyzetet, hogy mi lenne, ha odaköltöznél?

"szeretetet, olyan törődést nyújt... Mellette tényleg ki van nyalva a hátsó felem. MIndent megcsinál, főz mos takarít... de még nem vagyok szerelmes"

Mit akarsz? Boldoggá tesz, ha kinyalja, főz, mos...stb, elég ez a boldogsághoz? A szerelem az majd idővel jön? Szerintem már ez elején érzi az ember, hogy szerelmes-e vagy nem, és ha nem vagy szerelmes belé, akkor ez langyos víz... ami nem teszi boldoggá az embert. De ha úgy gondolod, hogy ez a szerelem később megérhet benned, akkor mindenképpen adnék esélyt ennek a kapcsolatnak. Szerintem, ha mindent megcsinál úgy, hogy Neked semmit sem kell, elunhatod magadat és ez sem vezet jóra egy kapcsolatban. Fontos az egyensúly, erre törekednék, hogy nem kihasználnám, de a mindennapokban vannak helyzetek, amikor jól jön, hogy tud főzni vagy hozzányúl ilyenekhez.

2010. aug. 17. 11:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Először is nagyon köszönöm a gyors válaszokat!! Az a bajom, hogy az eszem tudja, hogy mi lenne a helyes, de valahol a lelkem mélyén vacillálok, mert sajnos vagyok olyan szarlelkű, hogy nem szeretek megbántani senkit. A jelenlegi párom, tehát a 1,5 éves kapcsolatban a pasi nem volt ilyen az elején. Ez a kollega jön a világ végéről kocsival értem, a portrémat akarja tetováltatni a hátára, leküzdötte miattam azt a problémáját, hogy nem szereti ha egy kutya testközelbe van vele. Most együtt alszik az enyémmel. (Csivaváról beszélünk) Szóval látom hogy törekszik arra, hogy nekem jó legyen mindenem meglegyen. Én a jelenlegi páromnak nem fizetem az adósságait, de tudom hogy el fog úszni egy idő után. Képtelen megfogni a pénzt, és sajnos ott egy kicsit elvadult a kapcsolatunk mikor kiderült hogy minden este dolgoznia kell. Ismerem magam, tudom hogy nem leszek könnyen szerelmes, sőt az a bajom igazából, ezért a 1,5 éves kapcsolatomért sokat kellett küzdenem, és jóleső érzés volt, hogy megszereztem. Így sokkal mélyebb lett az érzelem. Lehet hogy az a bajom, hogy a kollegáért nem kell küzdenem. Egyébként már nem dolgozunk egy helyen, tehát ha később bármi lenne, nem lenne probléma a munkába. Piszok nehéz ezt eldöntenem. Lehet hogy genyó dolog de eszembe jutott az is mi lenne, ha a jelenlegi páromat lebuktatnám, hogy csajozik, és akkor lenne okom elválni tőle. Tudom, hogy szánalmas, de csak így tudnék kijönni a kapcsolatból nyugodt lélekkel.
2010. aug. 17. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az jó ötlet,hogy lebuktatod.Ha egyszer megcsalt,előfordulhat,hogy most is félre nézeget.

Ha pedig biztos vagy benne,hogy most is megcsal,le sem kell buktatni.Egyszerűen megmondod neki,hogy elég volt abból,hogy folyamatosan megcsal.Nem akarsz vele tovább járni.

2010. aug. 17. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezen a honlapon irta valaki, hogyha az eszedre hallgatsz, te leszel boldogtalan, ha a szivedre, valaki más.
2010. aug. 17. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!