Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Odaköltöznétek a helyemben,...

Odaköltöznétek a helyemben, vagy még várnátok?

Figyelt kérdés

A lényeg az. Van egy 1,5 éves párkapcsolatom, ami az elején eléggé döcögősen ment, mert a páromnak voltak nőügyei amiket akkor lenyeltem neki. Azóta semmi nincs legalább is amiről én tudnék. Azt tudom hogy halálosan szeret engem, és feleségül akar venni, és most akar odaköltöztetni magához. Valamilyen szinten vágyok rá mert, tervezve volt, meg szeretem is ezt az embert, de tudom ha odamennék ott nem lennék más csak egy rabszolga. Arról nem is beszélve, hogy az esküvő mint olyan kb 4-5 év múlva következne be ha halálba dolgoznánk magunkat mert ez az ember az exével együtt felhalmozott több millió adósságot. Ettől függetlenül szeretem és tudom, hogy ő is szeret.

MOst jön a csavar történetben, ugyanis a munkahelyemen az egyik kollegám elkezdte csapni nekem a szelet, és a fejébe vette, hogy akkor is az övé leszek ha addig él is küzdeni fog értem. Nem mondom kavartam vele, mert soha az életemben nem éreztem még olyan szeretetet, olyan törődést amit ő nyújt nekem. Még a családomtól sem!! Mellette tényleg ki van nyalva a hátsó felem. MIndent megcsinál, főz mos takarít. Tényleg olyan hihetetlen. Azonban egy a probléma. Jól érzem magam vele, szeretem is, de még nem vagyok belé szerelmes igazán. AZok az érzések amiket ő nyújt nekem szokatlanok számomra és nem is tudom hogy lereagálni azokat! Az a problémám, hogy szeretem még a 1,5 éves kapcsolatból a páromat, de tudom hogy vele soha nem lehetnék olyan igazán felhőtlenül boldog. Ebbe az emberbe még nem vagyok szerelmes, de tudom hogy ő a csillagokat lehozná az égből ha tehetné. Mit tegyek kit válasszak? Odaköltözzek a páromhoz nézzük meg hogy megy együtt aztán ha nem jó jövök vissza? Hogy csináljam segítsetek!!!! Már ott tartok hogy inkább az öngyilkosság, mert egyiküknek sem akarok fájdalmat okozni!! Nagyon várom a az építő jellegű válaszokat! Előre is köszönöm!!

2010. aug. 17. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem az igazi neked. Ha a párod régebben csajozott, most sem lett angyal, az biztos. És valójában már nem vagy belé szerelmes, úgyhogy ne költözz oda. Előbb-utóbb meg fogod bántani, nincs értelme halogatni. De az biztos, hogy így nincs értelme az összeköltözésnek.
2010. aug. 17. 13:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen! Az ügy most ott tart, hogy a párommal közöltem, hogy nem költözök oda, és ő azt mondta jó akkor leszarja.. Egyre ritkábbak a telefonhívások, elég kimért velem, tehát a döntés meg van hozva!! Köszönöm!!
2010. aug. 18. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!