Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Ti várnátok így...

Lányok/nők! Ti várnátok így egy férfira?

Figyelt kérdés

Várnátok egy férfira, ha szeretitek egymást, de ő jelenleg még foglalt? Nincs megadott idő, hogy x hónap vagy évig kell várni. Teljesen határozatlan.

Nem tanácsot kérek, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy döntene ilyen helyzetben.

2011. júl. 12. 18:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Az attól függ! Szeretői státuszban nem várnék rá.
2011. júl. 12. 18:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sőt nem is kezdenék olyan férfival,aki nem szabad. Fejezze be az előző kapcsolatát,és utána kezdjen újat. Ilyen férfiben nem tudnék megbízni.
2011. júl. 12. 18:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem azt tenném, hogy továbbállnék, élném az életemet. Barátok, munka, közben azért megadnám az esélyt egy esetleges uj szerelemnek is-ill nem zárkóznék el ilyen téren. Aztán ha egymásnak lettetek "szánva", ugyis előbb-utóbb együtt lesztek. A válaszom tehát nem, nem várnék, de teret hagynék a dolognak.
2011. júl. 12. 18:49
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

Hát én elméletileg nem.

Mert ha engem szeret, nem lenne mással, és nem kéne rá várnom. Persze csak mondjuk egy kicsit, amíg szakít, de biztos nem heteket.

De ezt úgy mondom, hogy egy normális, hosszútávú párkapcsolatban élek. Nehezen tudom elképzelni, hogy hagyjam magam ilyen rossz helyzetbe kerülni.

De mindez tökmindegy, mert ha szerelmes az ember, meghülyül és megalázkodik, ha kell. sajnos.

2011. júl. 12. 18:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnék,ha tényleg engem szeret,akkor lépett volna már.Ilyenkor inkább elgondolkodnék,hogy tényleg ő az igazi?
2011. júl. 12. 18:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2011. júl. 12. 18:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmikepp. O foglalt. Akar 3 evig is tarthat a kapcsolata vagy egy eleten at. Es akkor emiatt nem fogsz addig elni, utana meg pofara esel?

Mi az, hogy szeretitek egymast? Ha szeretne, veled lenne es nem ilyen hulye jatekokat jatszana 2 novel egyszerre.

2011. júl. 12. 18:57
 8/20 anonim válasza:
41%

Persze, hogy várnék rá, sőt ha sok pénze van még fel is csináltatnám magam vele, akkor egy egész élete hozzá kötném magam. Csak egy baj lenne, hogy nem tudnék többet tükörbe nézni. Tudod, hogy hívják az ilyet? K@rva, riherongy, sz@jha, dög stb. stb. és még sorolhatnám....

Gondolkodj már, mit éreznél a másik nő helyében, azt kívánom, hogy egyszer te is éld át azt amit így okozol annak a nőnek. Azt javaslom takaródj el az életükből különben remélem, hogy a pokol legmélyebb bugyrának legforróbb tüzén fogsz elégni!

2011. júl. 12. 19:24
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnék, egy napot-hetet-fél órát se. Van elég férfi ezen a világon, hogy találjak magamnak egy olyant aki független.
2011. júl. 12. 19:41
 10/20 anonim ***** válasza:
71%

Na azért megnézném főleg az utolsó válaszadót amikor nagyon gyorsan beleszeret egy pasiba, akinek barátnője van, de szakítana érte.. hogy tényleg egy napot se várna rá..

Azért ennyire makulátlanok nem vagyunk mi emberek, de legalább elméletben mindenki tudja hogyan is kéne a dolgokat csinálni :)

2011. júl. 12. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!