Lányok/nők! Ti várnátok így egy férfira?
Várnátok egy férfira, ha szeretitek egymást, de ő jelenleg még foglalt? Nincs megadott idő, hogy x hónap vagy évig kell várni. Teljesen határozatlan.
Nem tanácsot kérek, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy döntene ilyen helyzetben.
Hát én elméletileg nem.
Mert ha engem szeret, nem lenne mással, és nem kéne rá várnom. Persze csak mondjuk egy kicsit, amíg szakít, de biztos nem heteket.
De ezt úgy mondom, hogy egy normális, hosszútávú párkapcsolatban élek. Nehezen tudom elképzelni, hogy hagyjam magam ilyen rossz helyzetbe kerülni.
De mindez tökmindegy, mert ha szerelmes az ember, meghülyül és megalázkodik, ha kell. sajnos.
Semmikepp. O foglalt. Akar 3 evig is tarthat a kapcsolata vagy egy eleten at. Es akkor emiatt nem fogsz addig elni, utana meg pofara esel?
Mi az, hogy szeretitek egymast? Ha szeretne, veled lenne es nem ilyen hulye jatekokat jatszana 2 novel egyszerre.
Persze, hogy várnék rá, sőt ha sok pénze van még fel is csináltatnám magam vele, akkor egy egész élete hozzá kötném magam. Csak egy baj lenne, hogy nem tudnék többet tükörbe nézni. Tudod, hogy hívják az ilyet? K@rva, riherongy, sz@jha, dög stb. stb. és még sorolhatnám....
Gondolkodj már, mit éreznél a másik nő helyében, azt kívánom, hogy egyszer te is éld át azt amit így okozol annak a nőnek. Azt javaslom takaródj el az életükből különben remélem, hogy a pokol legmélyebb bugyrának legforróbb tüzén fogsz elégni!
Na azért megnézném főleg az utolsó válaszadót amikor nagyon gyorsan beleszeret egy pasiba, akinek barátnője van, de szakítana érte.. hogy tényleg egy napot se várna rá..
Azért ennyire makulátlanok nem vagyunk mi emberek, de legalább elméletben mindenki tudja hogyan is kéne a dolgokat csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!