Lányok/nők! Ti várnátok így egy férfira?
Várnátok egy férfira, ha szeretitek egymást, de ő jelenleg még foglalt? Nincs megadott idő, hogy x hónap vagy évig kell várni. Teljesen határozatlan.
Nem tanácsot kérek, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy döntene ilyen helyzetben.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Válaszadó01! Köszönöm kedves szavaid, viszont kívánom neked is.
Válaszadó01!
Azért ez durva volt! Tudod én erre azt szoktam mondani, hogy az vesse rá az első követ, aki HIBÁTLAN!
NEM és szerintem görénység olyannal kikezdeni aki foglalt, még ha nem is tartottak fegyvert a fejéhez. De ez téged minősít :)
Egy megcsalt asszony
Kedves Kérdező!
Kívánhatod nekem ugyanezt, de én ezen a téren makulátlan vagyok így annyi követ vethetek az ilyenekre amennyit csak akarok. Valóban csak téged minősít, ha így élsz és kereshetsz rá szász és száz kifogást pl: ehhez két ember kell meg ilyesmi akkor is csak egy szajha maradsz és nem ment fel semmi ez alól.
Kedves Válaszadó01!
Neked is szép napot!
Azért kár, hogy nem sikerült értelmezned a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!