A lány tanul itthon 6 évig tart az egyeteme. A fiú kiment fél éve dolgozni külföldre. Kérdés: Fent lehet tartani a kapcsolatot?
Én úgy gondolom ha a szerelem igaz kibír mindent. Milyen lehetőségek vannak, fentartani?
2011. júl. 13. 12:38
1/8 anonim válasza:
Én nem vállalnék ilyen távkapcsolatot. De hoznék akkora áldozatot a SZERELMEMÉRT, hogy a) ha én vagyok a lány, akkor kimegyek a párom után, és ott próbálok érvényesülni - legyen ez munka vagy tanulás, vagy b) - és ez valószínűbb - én vagyok a fiú és addig nem költözök külföldre, míg a szerelmem nem jöhet velem.
2011. júl. 13. 12:41
2/8 anonim válasza:
Nem bír ki mindent. 6 év rengeteg idő. Még ha 3 évről lenne szó akkor is azt mondanám, hogy kizárt, hogy túlélje a kapcsolat.
Lehetőség? Ha legalább 2 hetente tudtok találkozni.
De 6 évig nem lehet távkapcsolatban élni. Az nem kapcsolat.
2011. júl. 13. 12:42
3/8 anonim válasza:
nem nem várnék.
2011. júl. 13. 12:43
4/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni, hogy közben valamilyen lehetőségeket megragadni, kitalálni. Pl ösztöndíjjal oda menni tanulni ahol van a fiú. Vagy a fiú hazajönne. Vagy nyaranta együtt lennénk végig... Nem tudom ilyen lehetőségeket tudtok??
2011. júl. 13. 12:50
5/8 anonim válasza:
Én se várnék.
1.anyagilag az rengeteg.
2.ha nincs pénz,és hónapokig nem tudtok talizni,benne van hogy valamelyikőtök megismer egy kedves fiút/lányt és ennyi volt.
Voltam távkapcsolatban.5 hónapig tartott.
Most is ilyenszerű a kapcsolatom,de mi minden 7végét együtt töltünk,de még igyis nehéz.Pedig csak 40km van közöttünk.
Vagy tarts vele,vagy gondold át rendesen.
2011. júl. 13. 12:54
6/8 anonim válasza:
Nem. Elég szívás, ha hat év távkapcsolat után mikor végre rendesbe kezd az ember, akkor derül ki, hogy nem is működik rendesen és hat évet fecsérelt el az életéből a semmire.
2011. júl. 13. 12:59
7/8 anonim válasza:
én is távkapcsolatban élek, de megbeszéltük h egy év múlva utána megyek, annyit reméljük kibír a szerelmünk. Ha nincs közeli cél, h mikor lehettek együtt, akkor nem bírja ki(valószínűleg)
2011. júl. 13. 12:59
8/8 anonim válasza:
nem nem várnék rá!!De szerintem nem is bírja ki egy kapcsolat sem akár mekkora a szerelem!!Tapasztalat!!:(:(Sajnos!Az enyém se bírta ki pedig belátható időn belül/hetekről volt szó/együtt lettünk volna..ha..nem ismert volna meg valakit aki ott volt a közelben.Nem kellett rá várni mint ugye rám,ott volt akkor amikor kellett.Tehát mindegy az mennyit voltatok előtte együtt amikor kell nem leszel ott vagy ő itt veled és bármi közbejöhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!