Meddig várnátok valakire?
Megismerkedtem egy nagyszerű emberrel vonzódom hozzá,korban,személyiségben összeillünk, nagy bibi az,hogy kapcsolatban van.Február óta tart az ismeretségünk ,már többször szóba került,hogy elválnak szétmennek a párjával de semmi gyakorlati előremozdulás nem történt.
Nálam betelt a pohár most a hónap közepéig húztam egy határvonalat ,és persze nem lett semmilyen változás ,ezért szakítottam vele.Hívogatott ,sms-t küldött stb de érzem jól döntöttem ,néha persze elbizonytalanodom de ahogy telnek a napok egyre magabiztosabb vagyok magamban.
Nem megerősítést kérek,csak olyan tanácsot tapasztalatot várok aki volt már hasonló cipőben vagy a környezetében volt ilyen, neki mi a véleménye.
Max félév, de nem akárkiért!
29/F
Jól tetted.
Nálam nem volt határidő. Vártam türelemmel csendben. Közben magamban próbáltam lezárni a dolgokat. Tudtam, hogy minden egyes eltelt nap megerősítés abban, hogy nem szakít a másikkal, hogy velem csak játszik.
De tévedtem. Neki is nehéz volt a szakítás. Megvárta a legmegfelelőbb alkalmat. Bár erre azt mondják, hogy nincs. És egyik este már szabad emberként találkoztunk. 3 éve vagyunk együtt.
Sosem voltam ilyen helyzetben, mert ha valaki kapcsolatban van, akkor azt tiszteletben tartom, és nem rondítok bele azt várva, hogy mikor esik végre szét a kapcsolatuk.
Ilyen módon nem lett volna fair, ha sikerül a terved, de a fickóé nagyszerűen bevált: van egy tartós kapcsolata is, és volt tartalék embere is, nem veszíthetett. Most te eltűntél, de mindig van valaki, aki képes várni arra, ami nem az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!