Meddig várnátok valakire?
Megismerkedtem egy nagyszerű emberrel vonzódom hozzá,korban,személyiségben összeillünk, nagy bibi az,hogy kapcsolatban van.Február óta tart az ismeretségünk ,már többször szóba került,hogy elválnak szétmennek a párjával de semmi gyakorlati előremozdulás nem történt.
Nálam betelt a pohár most a hónap közepéig húztam egy határvonalat ,és persze nem lett semmilyen változás ,ezért szakítottam vele.Hívogatott ,sms-t küldött stb de érzem jól döntöttem ,néha persze elbizonytalanodom de ahogy telnek a napok egyre magabiztosabb vagyok magamban.
Nem megerősítést kérek,csak olyan tanácsot tapasztalatot várok aki volt már hasonló cipőben vagy a környezetében volt ilyen, neki mi a véleménye.
13.44
Olvastad a kérdést? Már megtette, de nem vált be, nem őt választotta a férfi, csak azóta is hívja vissza alkalmi barátnőnek a másik mellé.
A férjem másfél hónap után szakított az exével. Szeretném hangsúlyozni, hogy a szakítás előtt köztünk semmi nem történt. Szerintem úgy tisztességes, hogy sem azt, akivel élünk, sem azt, akivel élni szeretnénk, nem kényszerítjük megalázó helyzetbe.
Úgy gondolom, ez a másfél hónap reális, max. néhány hétig húzhattuk volna, mert addigra már eljutottam oda, hogy nehezen tudtam visszafogni magam, viszont senkinek nem leszek a szeretője, mert annál többet érek. Tehát pár héten belül felfogtam volna, hogy mégsem akar engem (eléggé), és annak megfelelően álltam volna hozzá.
Hölgyeim hölgyeim egy szóval sem említettem,hogy én nő vagyok (direkt) természetesen köszönöm a hozzászólásokat,én senkit nem pontoztam le.
Amikor megismerkedtünk tudtam,hogy kapcsolatban van ,sokat beszélgettünk megrágtuk a dolgokat konkrét időpont nem volt megbeszélve meddig "kell" várnom ,természetesen borzasztó lelkiismeretfurdalással jár egy ilyen viszony aki nem volt benne fingja sincs miről beszélek ,max elfogadni lehet ezt a helyzetet tolerálni semmiképp.
Az döbbentett rá,hogy soha sem fogja elhagyni amikor a férje lelökte az ágyról majd megütötte ,ennek ellenére sem lépett semerre ,volt egy kis durci azt ennyi.
J.
Hello, nekem ismerosom regen nagyon jo baratnom volt ugyanilyen helyzetben. Viszony / kapcsolatot kezdett egy hazas ferfivel, majd teljesen belezugott. A ferfi mindig igereteket tett neki, h majd, legyenek a gyerekei nagyok, jarjak ki az iskolat. A gyerekek mar amugy is nagyok voltak, igy hamarosan befejeztek az iskolat. a ferj meg midnig nem lepett. akkor az indok az volt h a kozos vagyon a haz, tul sokat er h azon osztozkozzanak. A feleseggel semmi sexualis viszonya nem votl a ferjnek, sot a feleseg nem is vonzodott hozza, csak ugy eltek egymas mellett.... De sosem koltozott a baratnomhoz, pedig vele boldognak tunt es igazan kibontakozott. Sajnos nekem ugy tunik h nem meri megtenni vmi miatt. H miert tur???? Hmmm nem tudom. Sok no elturi a bantalmazast, talan biztonsag, gyerekek, anyagiak miatt vagy talan felnek a valtozastol az ismeretlentol.
Szerintem kerdezz ra es ha nem kapsz egyretlmu valaszt barmennyire is nehez ne vesztegesd a draga idodet.
Hasonló cipőben jártam. A ffi egy év után elköltözött otthonról albérletbe, de azután sem mutatott be sem a gyerekeinek, se a feleségének nem mondta el, hogy vagyok. (Tudni kell, hogy a feleségének is volt barátja.) Szóval akkor jött, amikor úgy gondolta, hogy ok. Év elején volt egy 4 hónapos szünetünk, utána megkeresett folytatni akarta. Persze igazán semmi nem változott. A családi programok maradtak közösek, én meg úgymond le voltam szrva. Aug közepén végleg szakítottam vele.
Nagyon sok a két év, amit rá pazaroltam. Tudom és elhiszem, hogy nehéz egy hosszú kapcsolatot felbontani ha van gyerek, ha nincs.
Soha senkinek nem kívánom azt, amit én ezalatt a két év alatt éreztem. Pokol volt.
22:20 ,pont ettől tartottam én is ,van az embernek egy elképzelése tartása ,húztam egy vonalat ,kész,nincs változás ,ennyi volt csókolom.
Grat. a kislányhoz!!
*borzasztó lelkiismeretfurdalással jár egy ilyen viszony
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Te nem vagy felelős a kapcsolatukért, azért ők ketten felelősek. (Aki próbálja a gaz csábítóra hárítani a felelősséget, az magát veri át, egyszerűbb mást okolni, mint belátni, hogy elszúrtuk a kapcsolatot.)
Te pillanatnyilag kizárólag saját magadért vagy felelős, és nagyon is érthető módon a saját boldogságodért kell harcolni. Nem te csábítottad el a nőt, őt csábult el, a hűség döntés kérdése, mint az is, hogy elhagyja-e a férjét. Fejen is állhatsz, ha ő szereti, tiszteli a férjét, hűséges és ragaszkodik hozzá.
Az egyetlen, akinek el kell számolnia a lelkiismeretével, az a kiszemelted, aki egyszerre aláz kettőtöket.
És mielőtt valaki azt írná, hogy könnyen beszélek, voltam a másik oldalon is. Amikor az exem megcsalt, pontosan tudtam, hogy nem a leányzó a felelős, hiába próbálja a kedves rá hárítani a felelősséget. Ha már félre..., elegánsabb lett volna vállalni, amit tett. És ez már csak hab volt a tortán, nem volt jó a kapcsolatunk, amit tudtam/tudtunk, és hiába próbáltunk javítani rajta, csak a veszekedés ment. A félrelépés egyrészt ennek az eredménye volt, másrészt felnyitotta a szememet, hogy ami nem megy, azt nem kell eröltetni, de a csajt ler*bancozni vagy okolni eszembe sem jutott. Ő szegény, csak doktorné akart lenni :), de persze nem lett.
13,47
Hasonló szitu... én anno fél év után hagytam ott... azóta férjhez mentem és van egy kislányom... ő még mindig a feleségével van...
18:23-as válaszoló vagyok.
Gratulálok a kislányodhoz!
Én nagyon bánom, hogy fél év után nem húztam egy vonalat, nem voltam erős, nem fejeztem be már akkor a dolgot. Néha úgy érzem, kidobott két év volt az életemből, míg rá vártam, és azt a lelkifurdalást, amit végig éreztem.. el sem lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!