Ti szóba állnátok még egy ilyen sógornővel?
Figyelt kérdés
A hétvégén nagyon megbántott a férjem húga. Nekem volt korábban egy házasságom. Az első férjem közlekedési balesetben meghalt, mikor a lányom csak 4 hónapos volt. Rá két évre ismertem meg leendő páromat. Szerencsére a lányomat is elfogadta és a kicsi is őt. Három éves volt, mikor összeházasodtunk, azóta született egy közös kisfiunk is. A férjem húgával soha nem volt igazán jó kapcsolatom. Engem és a lányomat se szerette. De azért elvoltunk. Az elmúlt három évet egyébként az USÁ-ban töltötte. Férjhez ment, majd el is vált. Úgy döntött, hogy hazaköltözik. Hétvégén a nagyinál találkoztunk, most látta először a fiamat, akit szinte az első látásra megszeretett. Azt mondta, hogy olyan, mint az apja volt, csak vele játszott. A kertből mentem be, mikor hallottam, hogy azt mondja az anyósomnak: "Mennyivel más, hogy van egy valódi unokátok is, nem csak az a kis fattyú!. Anyósom azonnal mondta neki, hogy szégyellje magát, hogy mondhat a kislányra ilyet. De én nem bírtam ki, hangosan felsírtam. Anyósom odaszaladt hozzám és mondta a lányának, hogy most örül. A sógornőm meg flegmán csak a vállát rántotta meg és elvonult. Mi azonnal összepakoltuk a gyerekeket és eljöttünk. Sajnáltam a nagyiékat, de megmondtuk, hogy addig nem jövünk, míg a lánya ott van. A férjem is dühös, mert tényleg sajátjaként szereti a kislányt. Azóta nem veszi fel a testvérének a telefont. Nekem is küldött már mocskolódó SMS-eket, nem reagáltunk rá. Ti mit csinálnátok hasonló helyzetben?2013. jún. 3. 14:39
11/23 anonim válasza:
Mert ostoba, vagy mert azt hitte majd az anyóssal jól kibeszélhetik a háta mögött.
12/23 anonim válasza:
Kérdező! Most nagyon felhúztam magam így ismeretlenül is! Hogy mondhat valaki ilyet????? És ha jól értem ezek után még ő küldött neked mocskolódó sms-t? Hát eszem megáll milyen primitív, ostoba, nyomorék emberek vannak! Én biztos leordítottam volna a fejét meg belelépek a mocskos szájába!
13/23 anonim válasza:
És milyen mocskolódó sms-eket írt? Én megmutatnám az anyósnak, hogy lássa, miket ír a lánya..
Egyébként szerintem irigy rátok, valahol büszke lehetsz magatokra :D
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bocsánat, de azon egy kicsit fennakadtam, aki szerint a fattyú kifejezés egyszerűen csak egy rossz megfogalmazás. Szerintem legalább akkora sértés, mintha egy felnőttet lek.rváznak. Az SMS-ek: nagyjából annyi, hogy nem elég, hogy a kölykömmel befurakodtam a családba, most már a szüleit is ellene fordítom. Hogy ilyen-olyan számító dög vagyok...stb. Ezeket azért nem veszem fel, mert tudom, hogy anno a hugica a barátnőjével akarta összehozni a páromat. De az nem jött össze, aminek persze én vagyok az oka. De más, ha rám mondja és már, ha egy 5 éves gyerekre. Anyósékról annyit, hogy tényleg az első perctől nagyon jó a kapcsolat. A lányom is büszke az oviban, hogy neki három nagyipárja (ő mondja így :D) van.
2013. jún. 3. 15:41
15/23 anonim válasza:
Nem, nem állnék vele szóba. Ha anyóséknál van köszönnék neki és annyi. De azt is csak az anyósra való tekintettel.
Örülj neki, hogy a párod és a szülei ilyen normális, kedves emberek, a húgról meg próbálj meg tudomást se venni. Egy buta kis liba, értsd az eszéhez.
16/23 anonim válasza:
Én nem sírtam volna hanem megtéptem volna :D meg adtam volna neki szívlapáttal XD
17/23 anonim válasza:
Nagyon nagy önuralom, kellett volna nekem, hogy ne képeljem fel. Hülye, féltékeny p*csa. A hideg is kiráz az ilyen emberektől.
Szóba állni, vele? Ezek után?! Még mit nem! Én ahogy ismerem magam, még köszönni sem köszönnék. Ráadásul még neki áll feljebb...undorító.
18/23 anonim válasza:
Hagyd a francba és felejtsd el egy életre, ez a nő annyit sem érdemel, hogy bosszankodj miatta. Hányadék ember lehet. Annyi együttérzés van benne, mint egy csigában.
19/23 anonim válasza:
A köszönésedet sem érdemli meg.Felejtsd el a létezését.
20/23 anonim válasza:
ez tényleg nagyon csúnya dolog volt tőle,ha ilyen rossz májú,akkor ne törődjetek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!