Hogyan állnátok ahhoz, ha a partnereteknek kb.100 egy éjszakás kalandja lett volna előttetek?
Figyelt kérdés
Nem túl ijesztő ez a szám?2012. aug. 7. 00:28
1/22 anonim válasza:
Nem köti az orromra a konkrét számot, de tény, hogy sok lánnyal volt. 2 éve szeret engem, konkrétan leszarom, az egyéjszakás kalandjait:))
4/22 anonim válasza:
El sem jutott volna addig, hogy a partnerem legyen.
5/22 anonim válasza:
Amiről nem tudsz, az nem fáj, miért akarsz olyanról tudni, ami fáj?
Valami oka volt annak, hogy azokat ott hagyta, és most veled van, nem? Engem hidegen hagynak a párom volt kapcsolatai, mivel azokat ott hagyta, és velem van.
6/22 anonim válasza:
Engem is hidegen hagynak az előzőek, de a 100 egy kicsit sok.
Az ilyen ember csak ideig-óráig fog hűséges maradni, és utána visszajönnek az egyéjszakás kalandok számolatlanul.
Kutyából nem lesz szalonna.
7/22 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy mindez kapcsolatban, vagy kapcsolaton kívül történt. #1 vagyok, az én páromnak is sok egyéjszakása volt, de ha volt barátnője, azt soha nem csalta meg.
8/22 anonim válasza:
Az első válaszolóval érzek hasonlóan. Nem érdekel. Pláne ha kizárólag egyedülállóként kalandozott.
9/22 anonim válasza:
én azért nem kezdenék vele, mert nem tudom mit szedett össze a hasonlóan meggondolatlan hölgyikéktől.
10/22 anonim válasza:
Hát köszönöm, én nem kérném az ilyen férfiból.
Nem érdekelne, hogy engem akarna, és fogadkozna, kutyából nem lesz szalonna (és ezt ti is erősen hangoztatjátok itt) és nem fér össze az értékrendemmel se egy ilyen alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!