Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy állnátok hozzá? Hogy...

Ti hogy állnátok hozzá? Hogy viselkedtetek volna?

Figyelt kérdés
Van egy rokonunk, anyukám testvére, aki külföldön él évek óta, és egyedül neveli a gyerekét, akit eléggé elkényeztetett. Velünk nem nagyon tartja a kapcsolatot, pedig van internetelérése meg telefon is, anyagilag remekül összeszedte magát, nagy lábon él. Időnként hazalátogat, ilyenkor nálunk száll meg, de kb. egy héttel előtte tudunk csak biztosat, és nem is mindig tőle közvetlenül, hanem mondjuk a nagyszüleimtől. Én úgy érzem, visszaél azzal, hogy itt meg tud szállni, és kihasznál minket, ráadásul a gyereke is eléggé problémás, de megsértődik, kiabál, csapkod, ha mi ezt szóvá tesszük, vagy épp elmondjuk, hogy mit mondtak nekünk mások vele kapcsolatban. Én egyáltalán nem örülök neki, ha jönnek, van mostanában így is elég gondunk, dolgunk, én költözés előtt állok, de most is itt voltak, és haraggal távoztak, és még tervben van a közeljövőben több hazautazása is.
2015. okt. 18. 00:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
39%
Úr isten, anyukád vendégül látja néha a saját édestestvérét? Hát ez felháborító! Ráadásul a szemétládák merészelik rossz néven venni, hogy beszólogatsz nekik meg pletykálkodtok róluk? Hihetetlen micsoda emberek vannak...
2015. okt. 18. 00:53
 2/21 A kérdező kommentje:

Fuss neki még egyszer, kedves első válaszoló. Úgy látom, félreértetted a problémát.

Nem hagyja magát utolérni, de elvárja, hogy itt lehessen, ha éppen hazautazik, amiről gyakran nem ő szól, csak megjelenik nagy pakkal. Mi egy kis panelban élünk, nem akkora házban, mint ő külföldön, ráadásul megvannak a saját dolgaink, amire ő nincs tekintettel. Anyukámat is bosszantja, a gyerekét meg nem neveli.

2015. okt. 18. 00:59
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
ez anyukád dolga lenne, hogy megbeszélje a testvérével. nem tudom, egyesek miért nem merik a szájukat még családon belül sem kinyitni.
2015. okt. 18. 01:01
 4/21 A kérdező kommentje:
Én most már akkor szóltam rá, amikor elkezdett este kiabálni és csapkodni az ajtóinkat, miután anyukám szóvá tette, hogy a gyereke nem tud viselkedni.
2015. okt. 18. 01:01
 5/21 A kérdező kommentje:
Anyukám sem hagyja szó nélkül.
2015. okt. 18. 01:02
 6/21 anonim ***** válasza:
8%

haza látogat a családjához még jó hogy nem megy szállodába...

amúgy se a te házad ugyebár milyen jogon szólsz be anyád vendégének,

csak mert a gyerek megérezte hogy egy lúzer vagy és a szembedbe is mondta

2015. okt. 18. 01:06
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
de azt kell világossá tenni, hogy oda nem mehet és passz. nem puffogni rá, mikor már ott van. van elég pénze szállodára, menjen oda. nem kell beengedni, ellátni.
 8/21 A kérdező kommentje:
 9/21 anonim ***** válasza:
11%
nyilván nagyon sokszor keresitek....
2015. okt. 18. 01:07
 10/21 A kérdező kommentje:
Ha nem tudjuk utolérni, hogy szóljunk neki? Gyakran nem veszi fel nekünk a telefont.
2015. okt. 18. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!