Ti hogy állnátok ehhez?
"MINDENÉRT SÍR, 30 éves FÉRFI"
Ez tetszik. :D
Nem rosszból mondom de a párod azt akarja, hogy megsajnáld. Ez önsajnáltatás, én is ilyen voltam...úgy 16 éves koromig.
Ha mindig megsajnálod azért mert sír akkor az önsajnáltatás mellett kihasználás is lesz a vége és ki fogja használni, hogy minden úgy van ahogyan ő akarja és ugyanúgy folytatni fogja a számítógépezést, stb-t ahelyett, hogy pl. megmasszírozna téged vagy valami ilyen.
A párodnak fel kellene állítania egy fontossági sorrendet, hogy mi számára a legfontosabb.
Párkapcsolat, játszás, stb...
Jót akarok neked mert tapaszalatból beszélek hisz régen én is ilyen voltam és azóta volt időm gondolkodni, hogy mennyi fájdalmat okoztam ezzel az akkori barátnőmnek.
Azóta megtudtam változni és egy törődő férfi lettem (mondjuk most szingli :D), ő is képes rá csak akarat kérdése.
Halak jegyü???
Az enyém azt mondja, hogy az olyan jó érzés, amikor itthon vagyunk, nem csinálunk semmit, csak pl ő a tv-t nézi az egyik kanapén én meg a netezek a másikon. Olyan megnyugtató érzés.
Nem.Ikrek.
De nem hiszem hogy ennek köze lenne bármihez is.
Az első válaszoló vagyok és én is ikrek vagyok. :D
De ennek szerintem tényleg nincs sok köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!