Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk (de lányok is)! Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (de lányok is)! Ti hogy állnátok ehhez? Hogy esne nektek?

Figyelt kérdés
Szombaton dolgoztok 4-ig de már előtte megbeszélted a bnőddel hogy nem megy hozzád hanem majd vasárnap te mész hozzá. Aztán mégis úgy gondolod,hogy menyjen szombaton és hétfő délelőttig együtt lehettek. A barátnőd viszont nem akar menni szombaton, de azért mert hétfő este akart menni hogy kedden veled tudjon felkellni, hogy a szülinapján veled kelljen fel és te tudd felköszönteni elsőnek. Szóval meglepetés lett volna azért nem akartam menni hozzá szombaton.(Elég messze lakunk egymástól és azért nem tudtam volna hétvégén meg hétfőn is menni hozzá)
2011. nov. 4. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Hát b@zmeg eszem a szívedet de ezt átláthatóbban is megfogalmazhattad volna .
2011. nov. 4. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem értem, hogy mi itt a gond.
2011. nov. 4. 19:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Úgy beszélted meg a bnőddel,hogy nem megy hozzád hétvégén hanem te mész hozzá vasárnap,de aztán te mégis úgy gondolod hogy csak menjen a barátnőd hozzád. A barátnőd viszont nem akar menni a miatt,hogy ő úgy gondolta,mivel kedden lesz a szülinapod kimegy hozzád hétfőn este hogy kedd reggel melletted ébredjen és ő tudjon felköszönteni elsőnek. röviden ennyi
2011. nov. 4. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Aha kezd letisztulni a dolog de nem tudom miért akadtál ezen fent nem mind1 hogy 3 nappal később megy el vagy nem ?
2011. nov. 4. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Erre leírja ugyan azt...DE MI ITT A GOND? Mi az, ami hogy esne nekem? Az, hogy a csajom 7végén nem jön, csak hétfőn? Nekem aztán rohadtul mindegy.
2011. nov. 4. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Mieza találós kérdés?? Matekon nem szoktak ilyen kitekert feladatok lenni....pls érthetòen. Ebböl annyit értettem h vki ott akar aludni vkinél.
2011. nov. 4. 19:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Most mi a probláma? Ígyis úgyis együtt tudtok lenni. Most az a probléma, hogy más időpontot beszéltetek meg? Nem értem...
2011. nov. 4. 19:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Az hogy ő ezen megsértődött,hogy azt mondtam hogy nem akarok menni.de utána meg mikor megmondtam neki hogy miért nem akarok menni szombaton akkor az volt a válasz,hogy tudom hogy utálja a szülinapját. de ha meg nem mennék kedden hozzá a szülinapja miatt azon is megsértődne
2011. nov. 4. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Utálja a szülinapját?? De furi a barátod! :D

Egy biztos: nem kell nyalni a seggét a pasiknak, főleg ha az nem akarja. Sértődj meg te is. Hadd engeszteljen ki.

2011. nov. 4. 19:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen utálja a szülinapját, de én hülye mindig azt akarom neki hogy mégis boldog legyen az a nap számára de így nagyon jó. Azt is mondta,hogy ne vegyek neki semmit,de én meg ezt se tudom megtenni. Azt vágta a fejemhez hogy akkor ne menjek szombaton se én meg megírtam neki hogy akkor kedden is a szülinapján legyen otthon egyedül amikor velem is tölthetné én nem fogok könyörögni semmiért. Akkor keressen akkor amikor kellek neki én nem fogok utána rohangálni.
2011. nov. 4. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!