Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen ti hogy állnátok ehhez a témához?
Én 20 vagyok és pont ezt érzem, a mostani kapcsolatom 3 éve tart és egész egyszerűen semmit nem csinálunk együtt, nem megyünk soha sehová, meg más problémáink is vannak, úgyhogy én is a szakításon gondolkozom, és mikor megmondtam neki ő is ezt mondta, hogy nem akar elveszíteni.
De semmit nem is változtatna azért hogy jobb legyen. Szóval ha te is így érzed, hogy mindig csak szavak vannak de tettekben sosem mutatja meg hogy tényleg szeret akkor szerintem nem biztos hogy érdemes megpróbálni megjavítani, pláne ha ő nem akarja igazán megjavítani a dolgot csak mondja, mert úgy nem is lehet. (nálunk legalábbis ez a helyzet, de persze lehet hogy nálatok nem teljesen)
Szerintem rajtad áll, hogy hogyan élj, attól függ te mit szeretnél. Önvizsgálatra lenne leginkább szükséged. Ha arra vágysz, hogy megtaláld a nagy őt, hát keresd meg, ha arra, hogy megmentsd ezt a kapcsolatot, akkor tedd azt, ha pedig inkább buliznál, flörtölgetnél, akkor élj úgy. Szerintem ha azt csinálod, amit abban az időben szeretnél, és neked az úgy jó, akkor az nem elpazarolt idő.
Nekem 5 éves kapcsolatomnak lett vége 21 évesen. Nem mondom, hogy soha nem buliztam, de nem is vágytam err igazán. Én mindig családcentrikus voltam, tökéletesen kielégített az, hogy van valakim, hogy egypár vagyunk, és kialakítjuk a közös életünket. Attól, hogy szakítottunk nem érzem elpazarolt időnek ezt az 5 évet, de tény, hogy nem a megfelelő emberrel voltam, ezért kellett továbblépni.
Én 22 évesen találkoztam az igazival, de tudatosan kerestem, eltartott egy ideig, hogy megtaláljam, de nagyon boldogok vagyunk:)
Akkor próbálnám meg helyrehozni a kapcsolatot, ha úgy érezném érdemes. 21 évesen szakítottam 3 év kapcsolat után, mert egyszerűen nem egyeztek a céljaink a jövőre nézve. Ez volt a jó döntés, rá 2 évre már a jelenlegi férjemmel éltem együtt, és egyszerűen éreztem, hogy _ez az_; összehasonlíthatatlan volt az előző kapcsolataimmal. És a mai napig az...
Ne más győzködésére vagy ellenzésére dönts, hanem arra, amit TE érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!