Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan állnátok ehhez a...

Hogyan állnátok ehhez a helyzethez?

Figyelt kérdés
Anyukám terhes lett, és nem akarja elvetetni amivel nincs is baj, de én már 18 éves vagyok, a bátyjám pedig 20. Örülök is neki, mert ki ne szeretne egy cuki kis hugit vagy öcsit.. de nem tudom hogy jó ötlet-e ez, és ezért kicsit furának találom.. Nem tudom hogy álljak hozzá hogy egy új emberke lesz a családban.. Ti mit tennétek a helyemben, vagy mit tanácsoltok? :)
2011. aug. 8. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátkozz meg a gondolattal :o) Ha anyukád meg szeretné tartani, akkor úgysincs beleszólásotok (ne érts félre, NEM rosszindulatból írom ezt).

Elég nagy vagy már, segíts anyukádnak a terhesség alatt, szüksége lesz rád. Közben pedig te is idomulni fogsz a helyzethet :o)

2011. aug. 8. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Ne haragudj de neked és bátyádnak ehhez semmi közötök, ha ő szertene még egy babát, akkor hajrá
2011. aug. 8. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szuper dolog!Újra felélénkül a ház,a szüleiteket kevésbé viseli meg hogy lassan lassan majd kirepültök,mire te anyuka leszel(vagy apuka,nem derült ki a nemed)remek gyakorlatra teszel szert észrevétlenül is.Amennyire tudsz segíts anyukádnak,akár tettekkel,akár lelkileg,és ÖRÜLJETEK a váratlan ajándéknak!
2011. aug. 8. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ismerős a helyzet, én is 18 voltam, növérem 21 mikor anya terhes lett. nekem is furcsa volt először, de én örültem neki. sokan hitték hogy az én lányom:). nekem nagyon jó volt, mert megtanultam rajta nagyon sok mindent. én októberbe fogok szülni, első baba lesz, de egyáltalán nem félek hogy hogy fogok elboldoulni vele.
2011. aug. 8. 15:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként lány vagyok.. :D elfelejtettem oda írni.. és örülök neki, csak furcsa.. és tudom hogy nem a mi döntésünk..
2011. aug. 8. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rosszul esett, hogy 15 évesen tesóm született. Sokáig haragudtam az anyukámra. A végén nekem kellett "felnevelnem", nem sok gyerekkorom volt.Nyáron mások a Tiszára bicikliztek én meg a gyereket pesztráltam.

Egyébként nem alakult ki igazi testvéri kötődés:(, az a 15 év az csak 15 év!

2011. aug. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!