Leányotok mellé állnátok, ha megalapozatlanul gyermeket várnának? Se szakma, se munkaviszony, se anyagi háttér a babához. Tőlünk várja, hogy tartsuk el. Elvetetni nem akarjuk! Megadjuk a segítséget?
Amikor 16 voltam,és elszakadt a gumi (72 órás még nem volt ennyire ismert),akkor anyáék azt mondták h segitenek mindent,öcsém akkor 2 éves volt,elfért volna egy kisbaba,én tanultam volna tovább
nem lettem terhes végül,de a tudat jó volt (onnantól fogamzásgátlót szedek inkább)
23/N
Én nem értem magát a kérdést sem. Ha nem veteti el a gyereket, akkor mégis mi mást tehetnél, minthogy mellé állsz és támogatod? Hiszen a gyereked!
Vagy hagynád, hogy az utcán éljen, vagy ismerősöknél tengődjön a te unokáddal?
Szerintem felesleges ezen agyalnod, hiszen ha már foglalkoztat a kérdés, akkor egyértelmű, hogy gondoskodó szülő vagy, ha végiggondolod a dolgot, egyértelmű a válasz.
Nem is értem a kérdést. Persze. A gyerekem.
Nem lennék felhőtlenülboldog, de ez történt. Akkor lennék kétségbeesve, ha el akarná vetetni.
Bár akkor is mellette állnék. Ez az ő döntése. És amiben a segítségemet kérné, azt megtenném.
Szia
Termeszetesen segitenek.
Termeszetesen sokat tiprodnek, hogy mit rontottam el, de ha mar igy alakult akkor segitenek amiben tudok.
Majdnem 18 voltam az elso komoly kapcsolatomnal amikor kiszakadt el kezdtem szedni fogamzasgatlot.Az elso honapban antibiotikumot is szednem kellett egy torokgyulladasra es nem jott meg a menstruaciom.
Elmondtam mindent anyukamnak.
Tok jol fogadta.Vegig sirtam az egeszet, mert rettegtem, hogy mit fog szolni, de nem csalodott bennem.
Tudta, hogy nem vagyok felelotlen es nem 2 het utan tortent meg az egyuttlet (meg ugye par honapo es majdnem 18 lettem volna).
Tamogatott volna, de szerencsere nem kellett.
25.5 evesen szultem meg a kislanyomat, ugy, hogy ferjenl vagyok.
Termeszetesen igy sokkal korrektebb, de ha nem igy lett volna akkor is szeretnenek es tamogatnanak a szuleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!