Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jól mondja a nagybátyám, hogy...

Jól mondja a nagybátyám, hogy buta vagyok?

Figyelt kérdés
Matematikából nagyon gyenge tanuló voltam mindig, kettesnél soha nem voltam jobb, meg sajnos kétszer - negyedikben és hetedikben - pótvizsgáznom kellett. Jártam külön órákra is, de sajnos nem megy. Ezen felül a kémia, és a fizika se az erősségem. Nekem a magyar, történelem és a rajz feküdt mindig, meg az idegennyelv egy picit (hármas- négyes mindig megvoltam belőle). A nagybátyám a matematika miatt mindig szekál, állandóan azt mondogatja, hogy aki nem érti a matematikát az egy buta, műveletlen személyiség akivel szégyen még szóba állni is. Ő matematikát tanít egy gimnáziumban.

2015. júl. 7. 07:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 A kérdező kommentje:
Még ez valami pszichológiai teszt lesz, azt kell megírnom. Csak nem tudom, hogy az minek.
2015. júl. 14. 04:59
 82/89 A kérdező kommentje:
Megérkezett az eredménye a tesztnek, majd augusztusban mennem kell megírni a matematika tesztet.
2015. júl. 27. 21:07
 83/89 anonim ***** válasza:
100%
Majd számolj be az eredményéről.
2015. júl. 28. 08:45
 84/89 anonim ***** válasza:
100%

Szia! ne foglalkozz vele, hogy mit mond a bátyád!! tanár létire ilyet mond ,hogy buta vagy?!! Inkább segítene rajtad,mint,hogy minősít téged,szerintem!! (Nem olvasók?)

Tégy meg mindent azért, hogy jobb legyen! Kitartást,erőt kívánok az iskolai élethez! :)

2015. júl. 28. 09:17
 85/89 A kérdező kommentje:

Rendben, beszámolok,

Köszönöm szépen, igyekezni fogok. :)

2015. júl. 28. 15:24
 86/89 A kérdező kommentje:
Megkaptam a felmentést, átiratkozhatok majd huszadika után. Remélem hogy nem lesz gond.
2015. aug. 16. 18:49
 87/89 anonim ***** válasza:
100%
Már érdemes volt feltenned a kérdést, nekem meg válaszolni. Siker! Milyen iskolába mész?
2015. aug. 16. 21:21
 88/89 A kérdező kommentje:
Szakmunkás és Szakközép Iskola, szakközépbe. Ügyviteli szakon, gépíró szövegszerkesztőnek.
2015. aug. 17. 06:11
 89/89 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor szakközépbe mész és lesz a végén érettségid. Ez jó hír. A nagybátyádat meg oktasd ki diszkalkulia-ügyben. Valami, ami az ő szakterülete, mégis te tudsz róla többet.
2015. aug. 17. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!