Jól mondja a nagybátyám, hogy buta vagyok?
Látod, isten nem ver bottal. Pedig egy középiskolai tanárnak illene képesnek lenni letenni egy középfokú nyelvvizsgát!
Ugye tudsz róla, hogy ez az iskola alapból nem ad érettségit, a három év után még kettő, hogy érettségihez juss, az 5. Viszont egy gimnáziumban vagy szakközépben 4 év alatt lesz érettségid, igaz viszont, hogy ott viszont szakmát nem kapsz, csak plusz egy vagy két év alatt. Tehát végülis ugyanott vagy.
A nagybátyád a hozzáállásával tanárnak alkalmatlan, emberileg meg egy nulla. Mondanám, hogy ne foglalkozz vele, meg inkább került a társaságát, de gondolom ezt nehéz kivitelezni. Én mondjuk a szüleit helyében egy kicsit helyretenném.
Visszatérve a lényegre, írták többen a nevelési tanácsadót, és ez egy nagyon hasznos tanács. Én ezt annyival egészíteném ki, hogy menj el pályaválasztási tanácsadásra is, mert ott biztosan szakszerű és egyéni tanácsot fogsz kapni, figyelembe véve a képességeidet és a jövőbeni céljaidat is. A középiskola választás nagyon fontos, hosszú távon eldönti, hogy mik lesznek a későbbi lehetőségeid.
Az emberek nem egyformák, mindenki másban jó. Attól, hogy te nem vagy matekzseni, még lehet sikeres és boldog életed, valamilyen más területen.
Ellentétben a nagybátyáddal, aki ezzel a viselkedéssel valamit kompenzálni akar. Hidd el, szerintem nála nagyobb defekt van valamelyik területen, mint nálad. Azt mondják, mindenkinek van egy hulla a pincéjében. Aki boldog és elégedett, és pozitívan szemléli a világot, az nem állandóan a hibát keresi másokban.
Írj más egy-két dolgot a nagybátyádról is, mert nem hiszem, hogy a matekon kívül mindenben olyan sikeres lenne. Szerinted szeretik őt a tanítványai? Boldog a családi élete? Szeretik a gyerekei?
Szerintem ha alaposan végiggondolod, rá fogsz jönni, kiben van a nagyobb hiba.
Mekkora egy troll vagy, öcsi. Megnéztem ezt a tesztet, hogy mégis mennyire rossz az 50-ből 9 pont, hátha csak a teszt volt túl nehéz.
Az ötven kérdésből 44-ben két lehetőség közül kell választani. Egy véletlenszerűen össze-vissza kattingató Down-kórosnak nem lehetne kevesebb, mint 20 pontja, még ha annyit se tud megválaszolni, hogy a 80 vagy a 90 közül melyik a nagyobb szám, vagy hogy az 5, 6, 7 után mi jön a sorban. 9 pontot ezen a teszten csak úgy lehet csinálni, ha tudod a válaszokat, és direkt a másra kattintasz. 20 pontot a vakszerencse is összehoz a billentyűzetemen mászkáló macskámnak.
Te meg itt hülyíted a népet. Te nem diszkalkuliás vagy, hanem figyelemhiányos, aki ilyen baromságokkal szivatja a segítőkész felhasználókat.
Volt vagy tizenöt kérdés, hogy melyik szám a kisebb vagy nagyobb. Hogy ezeket mind elrontsa, ahhoz az kell, hogy a "kisebb" és "nagyobb" szavakat fordítva értelmezze, és úgy válassza ki folyamatosan a rossz megoldást. Ha csak simán nem tudná, hogy melyik szám a kisebb vagy nagyobb, vagy hogy a négytíz-citrom-ötvenszáz szám-e vagy sem, és össze-vissza válaszolna, lenne legalább 20 pontja.
Ha valóban súlyos problémái vannak, akkor elnézést kérek. De amennyi troll van itt, számomra valószínűbbnek tűnik, minthogy valaki ezen a teszten 9 pontot érjen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!