Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jól mondja a nagybátyám, hogy...

Jól mondja a nagybátyám, hogy buta vagyok?

Figyelt kérdés
Matematikából nagyon gyenge tanuló voltam mindig, kettesnél soha nem voltam jobb, meg sajnos kétszer - negyedikben és hetedikben - pótvizsgáznom kellett. Jártam külön órákra is, de sajnos nem megy. Ezen felül a kémia, és a fizika se az erősségem. Nekem a magyar, történelem és a rajz feküdt mindig, meg az idegennyelv egy picit (hármas- négyes mindig megvoltam belőle). A nagybátyám a matematika miatt mindig szekál, állandóan azt mondogatja, hogy aki nem érti a matematikát az egy buta, műveletlen személyiség akivel szégyen még szóba állni is. Ő matematikát tanít egy gimnáziumban.

2015. júl. 7. 07:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 A kérdező kommentje:
A szakmunkás iskolák ilyenek nem? Ott sok olyan hozzám hasonló gyerek jár, akik gyengék valamiből.
2015. júl. 7. 14:38
 32/89 anonim ***** válasza:
58%
Hozzád hasonló képességű???? Vagyis ÉRTELMES!!!!
2015. júl. 7. 14:45
 33/89 A kérdező kommentje:
Ja bocsánatot kérek, azt hittem olyanok, akiknek van valami problémájuk valami tantárggyal
2015. júl. 7. 15:02
 34/89 anonim ***** válasza:
100%

miért kérsz bocsánatot egy idegentől, aki kötekedik veled? az ilyet hagyd a fenébe

a szüleidtől pedig kérj segítséget, hogy később az életben ne ütközz akadályokba

2015. júl. 7. 16:40
 35/89 A kérdező kommentje:
Félre értettem, sajnos volt már rá példa, máskor is. Nagybátyámat apa többször is megkérte, hogy segítsen nekem. Mondta hogy nem ingyen kéri, de nagybátyám mindig azt mondta, hogy akinek annyi esze van a matematikához mint egy agyontaposott hernyónak, azzal nem érdemes foglalkozni.
2015. júl. 7. 16:48
 36/89 A kérdező kommentje:
Az a diszkalkulia vizsgálat hogy működik?
2015. júl. 7. 16:55
 37/89 anonim ***** válasza:
89%
Állandóan változnak az elnevezések, azért mondtam, hogy a nevelési tanácsadóhoz fordulj, mert ők eligazítanak. Most ilyen néven futnak ezek az intézmények, hogy Pedagógiai szakszolgálat, régen Tanulási képességeket vizsgáló szakértői bizottság volt. Ne várj sokat a jelentkezéssel, mert több hónap is lehet a várakozási idő. De kiváncsiságból addig is megcsinálhatsz egy diszkalkuliatesztet az internetről. [link] Ugyanezen az oldalon jobbra van egy olyan alcím, hogy Hova fordulhat a szülő? Csodálom, hogy az iskoládban a tanároknak ez nem jutott eszébe. Mindenesetre aki diszkalkuliás, az nem azt jelenti, hogy hülye.
2015. júl. 7. 17:08
 38/89 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tesztet ki is töltöttem. 50/9 nagyon rossz :(
2015. júl. 7. 17:26
 39/89 anonim ***** válasza:
79%
Akkor most már legalább tudod, hogy diszkalkuliás vagy, és mindazok a tanárok a "buta, műveletlen személyiségek", akik ezt a szakmájuk ellenére nem ismerték fel, és hagytak téged szenvedmi. Olvass utána, hogy miről is van szó, menj el vizsgálatra, és ne szakképző iskolába iratkozz, mert többre vagy képes. Beszélj a szüleiddel, mutasd meg nekik is.
2015. júl. 7. 20:16
 40/89 A kérdező kommentje:
Vagyis le tudok érettségizni, csak mondjuk matematika helyett mondjuk informatikából vizsgáznék?
2015. júl. 7. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!