Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jól mondja a nagybátyám, hogy...

Jól mondja a nagybátyám, hogy buta vagyok?

Figyelt kérdés
Matematikából nagyon gyenge tanuló voltam mindig, kettesnél soha nem voltam jobb, meg sajnos kétszer - negyedikben és hetedikben - pótvizsgáznom kellett. Jártam külön órákra is, de sajnos nem megy. Ezen felül a kémia, és a fizika se az erősségem. Nekem a magyar, történelem és a rajz feküdt mindig, meg az idegennyelv egy picit (hármas- négyes mindig megvoltam belőle). A nagybátyám a matematika miatt mindig szekál, állandóan azt mondogatja, hogy aki nem érti a matematikát az egy buta, műveletlen személyiség akivel szégyen még szóba állni is. Ő matematikát tanít egy gimnáziumban.

2015. júl. 7. 07:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
84%

Várj elmagyarázom, bár eléggé hülyén tudok magyarázni. Azokat biztosan jól csinálta meg, de viszont mondjuk egy 8091 vagy egy 8900 között ő valószínűleg nem látta a különbséget. Azt is jól csinálhatta amikor sorba kellett tenni a számokat, de szerintem itt mint mondtam volt, az összeadással és kivonással meg a szorzás osztással voltak problémái. Nem ismerem a srácot, de hidd el, szerintem nem trollkodik. Nem kell ehhez Dawn kórosnak lenni hogy valaki szarul csinálja meg

Ennél könnyebb teszteket is pirítottak már el, nekem általános iskolában volt olyan osztálytársam aki ennél kétszerte könnyebb tesztet is elkúrt. Arról is kiderült hogy diszkalkulia.

2015. júl. 12. 18:10
 72/89 anonim ***** válasza:
84%
Rendben, lehet, hogy igazad van. Én nem vagyok meggyőződve (pláne egyéb színes-mesés elemek mellett, mint pl. gyerek eltaposott hernyóhoz hasonlítása az apjával beszélve) de végülis mindegy.
2015. júl. 12. 18:58
 73/89 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagybátyám is ilyen volt. Nekem mindig azt mondta, hogy "Meglátszik, hogy szakmunkás iskolába mentél, mert annyi eszed sincs, mint egy kibelezett disznónak" Azóta én leérettségiztem, elvégeztem egy építészmérnöki egyetemet, nyelv vizsgáztam, míg a drága nagybátyám jelenleg közmunkásként dolgozik. Van neki egy érettségije és ennyi :D Amúgy kőművesként kezdtem, nekem is három éves volt, mint most. Ja és szerencsés is voltam, mert akik utánam jöttek, azoknak már négy éves volt.
2015. júl. 12. 20:03
 74/89 A kérdező kommentje:
De én nem mehetek főiskolára, egyetemre. Főleg ha megkapom a felmentésemet matematikából.
2015. júl. 12. 20:54
 75/89 anonim ***** válasza:
80%

Dehogynem mehetsz csak büfészakok inkább vagy ha nagyon jó tanuló vagy ezeken kívül akkor orvos, jogász vagy hasonló.

Viszont nem igazán fognak számolós szakmára felvenni mert egy gépészmérnök mit ér ha nem tud számolni, vagy egy építész...

2015. júl. 12. 21:07
 76/89 anonim ***** válasza:
71%
Nem akarok beleszólni, se vitatkozni, de ha nem érettségizik matematikából, akkor nem mehet érettségire, a felvi.hu -n is kéri a matematikát. Bár lehet, hogy tévedek, de nemrég még úgy volt, hogy ha valamelyik érettségi tantárgyat elhagytad, akkor nem jelentkezhettél, mert elutasítottak.
2015. júl. 12. 21:23
 77/89 anonim ***** válasza:
58%
76-os, ez nem így van. Pont.
2015. júl. 12. 22:06
 78/89 anonim ***** válasza:
74%
Azért mondom, hogy lehet hogy tévedtem ebben az esetben. A 76 -os voltam.
2015. júl. 12. 22:14
 79/89 A kérdező kommentje:
Július 20 hétfőn kell mennem megírni a tesztet.
2015. júl. 13. 22:26
 80/89 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen gyorsan kaptál időpontot? Hihetetlen!
2015. júl. 13. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!