Nagyon gonosz dolgot tettem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az unokanővéremnek múlt hét szombaton lett volna az esküvője. Pár hónapja felkért egyik koszorúslánynak, elfogadtam. Csütörtökön mentem át hozzájuk egy "végső bevonulási próbára", ott hallottam, hogy az anyjával miket beszéltek, hogy a pasihoz valójában azért megy hozzá, mert pénzes, aput és engem utál, meg bárcsak megdöglenénk (ezt ő mondta így és rosszul esett és nem is értettem), valami anyagi dolgok miatt, mi jobban állunk, mint ő. És akkor apunak eztr elmondtam, ő arra kért, hogy mondjam le a koszorúslányságot, de nem így tettem. Nem mentem el az esküvőre, nem szóltam az unokatesómnak, viszont a vőlegény sem ment el. Apukám mondta, hogy elbeszélgetett a sráccal, és emiatt szakíottak. Az unokatesóm meg őrjöng és perrel fenyegetőzik, rágalmazás miatt. Nem tudom, hogy apu mit mondhatott a srácnak, de attól félek, hogy az egész most miattam van és hogy az unokatesóm tényleg be fogja perelni aput. :(2015. márc. 10. 16:49
21/24 anonim válasza:
27 éves vagyok és most végeztem németországban. Ilyenért nem lehet beperelni mert aoukád mindenbizonnyal a srácot nem zsarolta meg hanem csak mondott neki valami kompromitálót és haazt mondod hogy tényleg nem álnak jól anyagilag aakor nem tud rendes ügyvédet fogadni de ti tudnátok százsszor jobbat leakasztani és I nert ügyetek lenne ez nem bántalmazás sikassztás gyilkosság stb. hanem rágalmazás amiért 6 hónaptól egy évig tartó szabatság vesztés az eredménye vagy egy nagyobb pénz összeg (kártérítés) de ne aggódj nem a te hibád inkáb az pénzmániás unokatesódé!
22/24 anonim válasza:
És a vőlegény egyből hitt apukádnak? Elég fura.
Ha bárki ilyet állítana vőlegényemnek rólam, vagy róla nekem, nem hinnék neki. Esetleg megbeszélném vele, de egy percig sem venném komolyan.
23/24 anonim válasza:
22:03
A kislány irigységbõl tett mindent,ha igaz egyáltalán a történet!Viszont eléggé szégyen,hogy sokan igazat adtak neki.
24/24 anonim válasza:
Igen, gonosz dolgot tettél.
Ezt az unokanővéreddel kellett volna megbeszélni, nem a papával, aki rohan a vőlegényhez.
Ovisok szoktak így árulkodni, 16 évesen pedig ennyire irigy vagy??
Semmi közöd hozzá, ha pénzért megy a pasihoz sem. Magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!