Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Túl gonosz vagyok a párom...

Túl gonosz vagyok a párom kistestvérével?

Figyelt kérdés
Gyakran járok a párom szüleihez, van egy 9 éves kishúga, nagyon közel áll a bátyjához. Az a gond, hogy nem nagyon mozogtam eddig gyerekek között, bár nincs semmi bajom a gyerekekkel, de a párom hugija sokszor szemtelen velem, nagyon kinyílt a csipája amióta megismert, emiatt szigorúbb lettem hozzá. Bár nem az én dolgom lenne, de ilyenkor rászólok, mert senki sem teszi, nem durván, mert nincs jogom hozzá. Eleinte próbáltam sokat játszani vele, megtalálni a közös hangot, de nem sikerül. Amikor programot szervezünk párommal, ő mindenhová jönni akar, megértem, mert nagyon szereti a bátyját, vele akar lenni. De ha kedvesen mondjuk neki, hogy most ne jöjjön,majd legközelebb, mert most egyedül szeretnénk menni, elpityeredik, és addig sír amíg meg nem sajnáljuk és el nem visszük. Nekem sokszor beszólogat, durvábbakat is néha. Nem tudom, mintha úgy érezné, hogy elvettem tőle a bátyját... Hogyan magyarázzam el egy kisgyereknek, hogy bármikor hazajöhet hozzá a párom ha összeköltözünk, és mit tegyek, hogy ne utáljon engem ennyire?
2014. aug. 21. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
ezt a pasidnak kell megbeszélnie vele... ennyire nyuszi csávót...
2014. aug. 21. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 20 voltam, amikor megismerkedtem a párommal. A húga akkor volt 13. Nagyon féltékeny volt rám. Az egyetem miatt elköltözött a bátyja, így is keveset találkoztak, ha meg hazajött, akkor valami csaj nyomult vele. Ellenséges volt velem, került, megjegyzéseket tett, tehát egyértelmű volt, hogy nem szívlel.

Én ezt úgy oldottam meg, hogy a tesójával elküldtem közös programra, én addig anyóst boldogítottam otthon. Aztán én is mentem velük, hogy szokja a társaságom, de hagytam, hogy róluk szóljon a nap. Végül volt olyan program, hogy a húgival voltunk ketten. Így érezte, hogy nem akarom elvenni a tesóját, csak most én is belekerültem a képbe.

Azóta 5 év telt el, jó barátnők lettünk, mindig megörül, ha megyek hozzájuk, vagy ők jönnek hozzánk.

Hagyjál nekik teret. Gondolom nehezen viseli, hogy eddig mindig ott volt a testvére, most meg csak ritkán. Beszélni is lehet vele, nagylány, megérti de szerintem a tettek többet mondanak.

2014. aug. 22. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!