Túl gonosz vagyok a párom kistestvérével?
Én 20 voltam, amikor megismerkedtem a párommal. A húga akkor volt 13. Nagyon féltékeny volt rám. Az egyetem miatt elköltözött a bátyja, így is keveset találkoztak, ha meg hazajött, akkor valami csaj nyomult vele. Ellenséges volt velem, került, megjegyzéseket tett, tehát egyértelmű volt, hogy nem szívlel.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a tesójával elküldtem közös programra, én addig anyóst boldogítottam otthon. Aztán én is mentem velük, hogy szokja a társaságom, de hagytam, hogy róluk szóljon a nap. Végül volt olyan program, hogy a húgival voltunk ketten. Így érezte, hogy nem akarom elvenni a tesóját, csak most én is belekerültem a képbe.
Azóta 5 év telt el, jó barátnők lettünk, mindig megörül, ha megyek hozzájuk, vagy ők jönnek hozzánk.
Hagyjál nekik teret. Gondolom nehezen viseli, hogy eddig mindig ott volt a testvére, most meg csak ritkán. Beszélni is lehet vele, nagylány, megérti de szerintem a tettek többet mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!