16 éves vagyok. Az unokanővéremnek múlt hét szombaton lett volna az esküvője. Pár hónapja felkért egyik koszorúslánynak, elfogadtam. Csütörtökön mentem át hozzájuk egy "végső bevonulási próbára", ott hallottam, hogy az anyjával miket beszéltek, hogy a pasihoz valójában azért megy hozzá, mert pénzes, aput és engem utál, meg bárcsak megdöglenénk (ezt ő mondta így és rosszul esett és nem is értettem), valami anyagi dolgok miatt, mi jobban állunk, mint ő. És akkor apunak eztr elmondtam, ő arra kért, hogy mondjam le a koszorúslányságot, de nem így tettem. Nem mentem el az esküvőre, nem szóltam az unokatesómnak, viszont a vőlegény sem ment el. Apukám mondta, hogy elbeszélgetett a sráccal, és emiatt szakíottak. Az unokatesóm meg őrjöng és perrel fenyegetőzik, rágalmazás miatt. Nem tudom, hogy apu mit mondhatott a srácnak, de attól félek, hogy az egész most miattam van és hogy az unokatesóm tényleg be fogja perelni aput. :(
apa szerint viszont csak nagy a szája és hogy igazából semmit nem tud megcsinálni önállóan :S
2015. márc. 10. 16:50
2/24 anonim válasza:
NYugi, ha ilyen tahó volt a menyasszony, akkor megérdemli a sorsát. FEljelentéstől meg ne félj. Mit fog mondani? Hogy lebeszélték a pasiját az esküvőről? Ugyan már, nevetséges, ki fog ezzel foglalkozni szerinted? Hát senki. A srác döntött így, beszélje meg vele. Ne aggódj, nincs okod félteni apudat, semmit nem tehet ellene a menyasszörny.
2015. márc. 10. 16:58
3/24 anonim válasza:
Te semmi rosszat nem tettél, nem miattad szakítottak. Nekem viszont feldobtad a napomat, imádom az ilyen pofáraesős történeteket. Perelni nem fog, a srác szabad akaratából szakított vele.
4/24 anonim válasza:
Ott volt a nagy násznép menyasszonnyal és nem ment el a vőlegény?:))Uhh azért ez nagyon gáz.Ha a menyasszonynak is benne volt a pénze ,mert azért egy esküvő nem 2ft,akkor bizony meg eshet apukád fizethet mint a katona tiszt.Legalább is a menyasszony részét.Neked meg amúgy miért jár a szád?nem a te tiszted volt eldönteni pénzért megy hozzá avagy sem.
5/24 anonim válasza:
Rágalmazás akkor áll fent, ha nyilvánosan valótlanságot állítunk. Személyes beszélgetésre nem vonatkozik, sőt, mégcsak nem is bizonyítható, mert hangfelvétel vagy egyéb nem készíthető a résztvevők beleegyezése nélkül. Szóval röhögjetek nyugodtan a képébe.
2015. márc. 10. 16:59
6/24 anonim válasza:
Igazad volt! Így megmentetted a vőlegényt egy ilyen nőtől..:)
Bátor is voltál!
Hiába fenyegetőzik,nem tehett semmit,hísz a vőlegény mondta le az esküvőt és nem apukád.
2015. márc. 10. 17:02
7/24 anonim válasza:
feldobtad a napom (jól csináltad!)
2015. márc. 10. 17:02
8/24 anonim válasza:
"...aput és engem utál, meg bárcsak megdöglenénk (ezt ő mondta így és..." a megfogalmazás nem egészen szabatos, nem lehet kihámozni teljes pontossággal, hogy ki utál Titeket: a vőlegény vagy az unokanővéred. Annak fényében, hogy minden meghiúsult, több kommentárt nem is lehet hozzáfűzni.
2015. márc. 10. 17:03
9/24 anonim válasza:
Ha elmegy egy ügyvédhez, ott el fogják neki mondani hogy nem érdemes ilyen dolgokba belekezdenie. Nem fog csinálni semmit, csak benneteket akar bűnbaknak kikiáltani.
Jól tetted hogy édesapádnak elmondtad amit hallottál. Az már az ő dolga volt hogy mit kezd ezzel az információval.
Ha stabil lett volna a kapcsolat semmiféle , akár fals információ nem tudta volna megingatni.
Legalább tudod hányadán állsz vele. Ezek után pedig nem kell csodálkoznod hogy utál téged.
2015. márc. 10. 17:06
10/24 Hengerelőhereverem válasza:
Gratulálok, szép munka! A nővérednek nem ártana kb annyira fejlettnek lennie, mint te voltál.
Ui.: azért én is örülnék ha egy nő a pénzemért lenne velem, én pedig csak sejtem, de erre valaki megadja a kellő " bizonyítékot"(jelen esetben apukád volt az meg te), hogy így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!