Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagyon gonosz dolgot tettem?

Nagyon gonosz dolgot tettem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az unokanővéremnek múlt hét szombaton lett volna az esküvője. Pár hónapja felkért egyik koszorúslánynak, elfogadtam. Csütörtökön mentem át hozzájuk egy "végső bevonulási próbára", ott hallottam, hogy az anyjával miket beszéltek, hogy a pasihoz valójában azért megy hozzá, mert pénzes, aput és engem utál, meg bárcsak megdöglenénk (ezt ő mondta így és rosszul esett és nem is értettem), valami anyagi dolgok miatt, mi jobban állunk, mint ő. És akkor apunak eztr elmondtam, ő arra kért, hogy mondjam le a koszorúslányságot, de nem így tettem. Nem mentem el az esküvőre, nem szóltam az unokatesómnak, viszont a vőlegény sem ment el. Apukám mondta, hogy elbeszélgetett a sráccal, és emiatt szakíottak. Az unokatesóm meg őrjöng és perrel fenyegetőzik, rágalmazás miatt. Nem tudom, hogy apu mit mondhatott a srácnak, de attól félek, hogy az egész most miattam van és hogy az unokatesóm tényleg be fogja perelni aput. :(
2015. márc. 10. 16:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Helyesen tettél mindent!
2015. márc. 10. 17:10
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Számomra kicsit hihetetlen, hogy pont akkor beszéltek erről, amikor ott voltál. Ha valakiről azt mondom, hogy utálom, azt nem akkor teszem, ha ott van.
2015. márc. 10. 17:11
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Király vagy, így kell ezt! De tényleg, megmentetted a vőlegényt egy pénzéhes r!banctól és rákényszerítetted az unokanővéredet, hogy nézzen szembe saját magával és a valósággal. Ahogy a többiek is írták, jogi úton semmit nem tehetnek ellenetek, attól meg nem kell félned, hogy bármi rosszat tettél, éppen ellenkezőleg.
2015. márc. 10. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

Egy szarkavaró kis r_ibanc vagy... A válaszokat olvasva meg hányingerem van. Ez az elképesztő rosszindulat félelmetes. Lehet hogy a menyasszony is egy r_ibanc, de tudjátok az vesse rá az első követ, vagy valami ilyesmi. Két ember kapcsolatához azon a két emberen kívül senkinek semmi köze.

Amúgy ez valószínűleg kamu. Képzeljétek magatokat a vőlegény helyébe. Oda megy hozzátok egy idegen pasi. Oké a menyasszonyotok rokona, talán már találkoztatok is párszor, de ennyi. Elkezdi ócsárolni a menyasszonyotokat. Erre tényleg az lenne a normális reakció, hogy csont nélkül benyelitek az egészet, meg se kérdezve róla a nőt, akit elméletileg szerettek?

Nem volt rossz kamu, de azért elég átlátszó...

2015. márc. 10. 17:17
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

Köszönöm, #14-es...

Ha nem kamu, akkor nem nevezném így a kérdezőt, inkább azt mondanám, naiv volt és butuska, ez ebben a korban még oké. Nekem inkább a papa érdekes, kíváncsi lennék, mit mondott a vőlegénynek, aligha csak annyit, amit a lányától hallott. Az, hogy meg sem próbálják a családtagok - a vőlegényt is ideértve - tisztázni a dolgot, végképp érthetetlen.

2015. márc. 10. 17:26
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Kicsit sok gagyi filmet néztél, ennél jobb történet is lehetne...
2015. márc. 10. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:
4%

Nem tettél,rossz dolgot,de tanuld meg a leckét!

1. NEM SZERELEMBŐL házasodnak az emberek,hanem pénzért!!!

2. Senkinek Soha Semmit ne mondj! SSS vagy 3S

3. Ha baj lesz tagadj le mindent!

2015. márc. 10. 17:46
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Kamu sztori, de jót röhögtem :)))
2015. márc. 10. 17:57
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
Ti honnan olvastátok ki azt, hogy a vőlegény nem beszélte meg a dolgokat a menyasszonnyal? Valószínűbbnek tartom, hogy összebalhéztak, de a menyasszony egy percig sem gondolta, hogy emiatt elmaradna az ő vágyott esküvője, ami annyira fontos volt számára, hogy még az utált rokonokat is meghívta, hogy még nagyobb legyen a felhajtás. Ha pusztán elég lett volna egy "a menyasszonyod a pénzedért szeret" mondat ahhoz, hogy ne menjen el az esküvőre, akkor szintén jobb, hogy elmaradt a dolog.
2015. márc. 10. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
92%

Ah én ezt nem hiszem el,kamu a javából.

Apuka beszélt a pasival és rögtön nem lesz házasság.

Ja jut eszembe, olvastam már ITT ilyen sztorikat.

2015. márc. 10. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!