Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak szerintem képmutatás, ha...

Csak szerintem képmutatás, ha valaki rendetlenségben él, de a rokonok miatt múzeumot csinál a szobájából? Minek takarítsak ki?

Figyelt kérdés

Jön látogatóba a nénikém, és a szüleim azt akarják, hogy takarítsak ki, pakoljak össze, hogy lássa, hogy milyen rend szerető vagyok!

Azt akarják minden jól passzoljon, álljon.

De szerintem ez képmutatás! Ha az év 364 napján nem múzeum a szobám, akkor most minek mutassam ezt a rokonomnak?

2013. dec. 11. 11:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok a legjobb társasági ember, de például attól, hogy otthon egyedül szeretsz kétnapos zokniban, a lábaddal a dohányzóasztalon lazítani, még nem jelenti, hogy mindenhol így kell megjelenni, különben képmutató vagy. Vannak különböző helyzetek és különböző illemszabályok.
2015. jan. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!