Egyébként az,hogy ha valaki vendégségbe jön hozzátok és disznóól a szobád, a szüleidnek is a szégyene, a rokonok biztosan megjegyzik,hogy ezt nem kéne.
Ha más miatt nem ,hát legalább emiatt rakd rendbe. Ha az év 364 napján úgyis ilyen a szobád, 1 napot igazán kibírsz ,hogy rendberakd
2013. dec. 11. 11:38
2/11 anonim válasza:
Legalább 1 évben 1 napon rendet raksz. Néha azt is kell. :)
3/11 anonim válasza:
Anyukád utalt rá, hogy borzasztó a kupleráj, amit Te is tudsz. Rendetlen vagy, és ez rád is van hagyva. Azonban ez nem csak a Te szégyened, hogy úgy élsz mint egy disznó, legalábbis olyan a szobád mint annak az ólja, hanem anyádé is.
Épp ezért ha képmutatás ha nem az, egyszerűen rakj rendet, mert megkértek rá. Gondolom anyud nem akar szégyenkezni.
4/11 anonim válasza:
Nem képmutatás, hanem a tisztelet kifejezése a vendégeink felé.
Ez olyan, mint hogy az ember nem eszik minden egyes nap sültet és desszertet ebédre, de ha vendégek jönnek, a tiszteletükre ünnepi ételt készít, és nem borsófőzeléket tükörtojással. :)
2013. dec. 11. 11:40
5/11 anonim válasza:
Kicsit más oldalról közelíted meg a dolgot. Nem azért kell rendet rakni, hogy ezzel azt mutasd, hogy te az év 365 napján így élsz, hanem azért mert ezzel megtiszteled azt aki hozzád jön látogatóba. Ez illem kérdése.
2013. dec. 11. 11:59
6/11 anonim válasza:
Gondolom anyád hiába hajtogatja, hogy ne légy igénytelen. Egy napot csak kibírsz normálisan, nem? Legalább nem esz meg a kosz, ha évente egyszer megcsinálod. Ha nem akarsz képmutató lenni, mondd el, hogy amúgy disznóólban élsz és élvezed, de most igyekeztél :D.
2013. dec. 11. 12:00
7/11 anonim válasza:
Minek eszel ha úgyis minden nap tojsz?
2013. dec. 11. 12:24
8/11 anonim válasza:
Nekem nem kérdés rendet tenni, ha jön anyósom vagy a rokonság, bár szerintem ez a normális, illetlenség lenne rumlis lakásba invitálni a vendégeket:D
2013. dec. 11. 12:43
9/11 anonim válasza:
Gyerekként, tiniként én is baromi rendetlen voltam, de ha vendégek jöttek hozzánk kérés nélkül rendet raktam, mert nem akartam, hogy a nagyszüleim, a testvéreim, vagy bármelyik barátja a szüleimnek azt lássa, hogy ösvények vannak a szobámban, és mindent beborít a kupi. A szüleim rámhagyták ezt a dolgot, a sokadik rendrakás és takarítás után azt mondták, hogyha újra rendetlenséget csinálok, onnantól kezdve éljek abban, vagy takarítsam el magam után. Én meg inkább abban éltem. De én magam is szégyelltem volna mások előtt. És nem tartottam képmutatásnak, egyszerűen nem illik trágyadombbal vendéget fogadni. Vagy a te nem óhajtasz rendet rakni, zárd kulcsra a szobád, hogy még véletlenül se lássák meg, hogy mi van nálad.
2013. dec. 11. 12:57
10/11 anonim válasza:
Ez nem képmutatás,hanem a vendég felé a tisztelet kifejezése,másrészt pedig igényességet is tükröz,ha szép renddel fogadsz egy látogatót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!