Nyitott házasság, de mégse?
Én voltnék a házasságon kívüli jelölt. Nem tudom elfogadni a nyitott házasságot, mert szerintem egy ember, ha több kedvest akar magának, akkor azokkal egyenrangú kapcsolata kell legyen, és nem emelhet ki egyet a többi közül, az megalázó a többinek, és a színlelés egy bizonyos szintje mégiscsak fennáll. Namost ráadásul a fiú nem is akarja a szülei előtt felvállalni, hogy nyitott a házassága. Nincs kétségem az igazmondása felől, de magát ezt az életvitelt tartom képmutatásnak, színlelésnek. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne rejtsen magában veszélyeket?
Mit lehet egy ilyen meggyőződésű embernek mondani, ami hat, amitől leesik neki a tantusz, hogy miért nem tiszta, amit csinál?
4: pontatlanul fogalmaztam, de ha a nyitót hozzáveszed, egyértelmű. Az a fontos, hogy ne legyen színlelés az életében.
A kérdés továbbra is:
Nincs kétségem az igazmondása felől, de magát ezt az életvitelt tartom képmutatásnak, színlelésnek. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne rejtsen magában veszélyeket?
Mit lehet egy ilyen meggyőződésű embernek mondani, ami hat, amitől leesik neki a tantusz, hogy miért nem tiszta, amit csinál?
hozzávettem a "nyitót":). erre utaltam vissza a válaszomban:
"Nem tudom elfogadni a nyitott házasságot, mert szerintem egy ember, ha több kedvest akar magának, akkor azokkal egyenrangú kapcsolata kell legyen, és nem emelhet ki egyet a többi közül, az megalázó a többinek..."
ő azért vállalja ezt, mert nem akar válni.
minek akarod bármiről győzködni? vagy belemész, vagy nem. ha nem fogadod el, ne menj bele. nem megváltoztatni kell a másikat, hanem elfogadni amilyen, vagy kerülni.
7: Ez az!
Nem akar válni, de közben vallja, hogy több szerelmi kapcsolatot akarnak mind a ketten.
Miért győzködjem?
Mert ezt az egy dolgot leszámítva mindenben odáig vagyok érte, nagyon tetszik, és ez a vonzás kölcsönös.
7.: így van
szerinted nem tiszta, amit csinál és te így nem akarod. akkor ne csináld!
nem az a megoldás, h akkor elkezded győzködni (nem hülye, nem véletlenül akarja így, ahogy). túl naiv vagy, ha azt hiszed, szavakkal tudsz hatni rá. nem a belátási képességével van baj. nagyon is tudja ő, mit csinál.
"Mert ezt az egy dolgot leszámítva mindenben odáig vagyok érte, nagyon tetszik, és ez a vonzás kölcsönös."
nem lehet kölcsönös, mert speciel te nem vagy házas, így alapból nyitottabb a szíved. tehát ez csak oda van, de nem vissza. ezért kell eldöntened, h ilyen feltételekkel belemész e. ezért volt hozzád őszinte, hogy dönthessél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!