Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez mire jó? Nem...

Szerintetek ez mire jó? Nem képmutatás?

Figyelt kérdés
Mikor 5 éves voltam,apám elhagyott minket. Külföldre ment dolgozni. Pár héten át hívott rendszeresen utána nem,csak ünnepekkor,akkor is jó,ha 2 percre. 3 éve hazajött. Kiderült,hogy van 1 másik gyereke. 3.éve lakunk egy városban vele. Eljönni soha nem jön (5 percre lakunk egymástól gyalog!!),nem hív,nem ír,szóval semmi kapcsolat. De ha az utcán találkozunk az emberek előtt teszi,hogy mi milyen jóban vagyunk. Az ő részéről a nagyszülőktől is ugyan ez a helyzet. Szerintetek megmondjam neki,hogy ez képmutatás, és én köszönöm nem kérek ebből?
2013. szept. 7. 17:33
 1/2 A kérdező kommentje:
Most 17 éves vagyok
2013. szept. 7. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha téged zavar a viselkedése, akkor mondd meg neki igen. Én ebben az esetben már elhajtottam volna az utcán, mindenki előtt.
2013. szept. 7. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!