Miért akarja mindig a sógornőm, hogy én is pelenkázzam a gyerekét, amikor náluk vagyok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 15:16
41/45 anonim válasza:
Évente 2x az nem sok, elnézést, azt hittem napi rendszerességgel náluk vagy. Így inkább ő használ ki téged, mert még busásan fizetsz is. Egyszerűen utasítsd vissza a pelenkázást, mit tud csinálni? Beterjeszt boldog-boldogtalannak? Hát, terjesszen!
42/45 anonim válasza:
Sajnos nem tudok olyan kisgyermekről, akit ne kellene pelenkázni. Valószínű téged is kellett, talán érdeklődj azoktól, akik téged pelenkáztak, milyen affinitással bírtak?
Talán a legegyszerűbb, ha megmondod, hogy nincs kedved pelenkázni.
43/45 anonim válasza:
Szerintem az is lehet, hogy azért hozza szóba a pelenkázást, mert magában viccesnek találja, ahogyan reagálsz.
A legtöbbünknek van valami idiótasága, és ezzel mindig jó cukkolni egymást. Lehet hogy egyszer megemlítetted, hogy te csak gumikesztyűvel pelenkáznád a gyereked, és azóta ezen röhög, ezért hozza fel mindig :)
44/45 anonim válasza:
Nem mondtam neki ilyet soha.
Lehet, hogy cukkol. De azert eszrevehetne magat. Mindennek van egy hatara. Ez mar nem vicces.
45/45 anonim válasza:
Kedves 44! Te most a kérdező vagy? A minap is volt egy olyan kérdező, aki válaszban kommentált, méghozzá nickname-mal ellátva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!